HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Şubat 2018, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1486 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alpullu Pankobirlik Başkanı Özgen “60 Milyonla bu işler olmaz”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen halk toplantısında konuşan Alpullu Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen, “60 Milyonla bu iş olmaz. Alpullu’yu sattırmayacağız” dedi.
Alpullu Pankobirlik Başkanı Özgen “60 Milyonla bu işler olmaz”  

Haftalık CHP halk toplantısına katılan Alpullu Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen, Alpullu Şeker Fabrikasını sattırmayacaklarını belirtti. Özgen, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a itafta bulunarak “60 Milyonla bu işler olmaz” dedi.

Özgen yaptığı açıklamada, “Bizim Alpullu’da 90 bin üyemiz var. Türkiye genelinde ise 1,5 milyon üyemiz var. 10 milyon kişiye hizmet veriyoruz, ekmek yiyorlar. Bunları da düşünmüyorlar. Bunların tek düşüncesi kendi cepleri. Oturuyorlar Cargille pazarlık yapıyorlar. Esas buranın sahibi olanlarla kimse görüşmüyor. Teklif bile etmiyorlar. Onun için eylem başlattık Türkiye’nin 14 tarafında Pankobirlik olarak. Ne pahasına olursa olsun bu fabrikalara sahip çıkacağız, sattırmayacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Parası olan, benim param var ben almaya geldim diyen oyuna düşer. Biz sattırmamak için mücadele ediyoruz. Parası olanlar alsa da o fabrikayı çalıştıramaz. Onun ham maddesi, temeli biziz. Bizim amacımız sattırmamak. Ama mecbur kalırsak bizimde bir planımız var. Bizde onu uygulamaya koyacağız. Şuanda burada onu açıklamak istemiyorum. Öyle 60 Milyonla bu işler olmaz. Bu satışın sonuna kadar karşısındayız. Mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek