Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Şubat 2018, Cuma 09:37 tarihinde eklendi. 1590 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 4 saatlik elektrik kesintisi olacak

Lüleburgaz’ın bazı semt ve mahallelerinde 26 Şubat 2018 Pazartesi ve 27 Şubat 2018 Salı günü 4’er saatlik süreyle elektrik kesintisi yaşanacak.
Lüleburgaz’da 4 saatlik elektrik kesintisi olacak  

Tredaş Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge başmühendisliğinden yapılan açıklamaya göre 26 ve 27 Şubat tarihlerinde Lüleburgaz’ın bazı bölge ve semtlerinde dağıtım merkezi içerisindeki pano montaj çalışması nedeniyle 4’er saat süreyle programlı elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklamaya göre 26 Şubat pazartesi günü 09.00-13.00 saatlerinde Kurtuluş ve Siteler Mahallesi’nin Arda Caddesi, Ferhat Akat Caddesi, Gül 2.Sokak ve Karaca Sokağın bir bölümüne, saat 13.00-17.00 arasında Güneş Mahallesi’nin Dayıoğlu Caddesi, Özgür Sokak,  Çalhan Sokak, Hasan Tabak Sokak, Kenar Caddesi, Baki Becer Sokak ve Birsu Sokak’ta elektrik kesintisi olacak. 27 Şubat Salı günüyse 09.00-13.00 saatlerinde Siteler Mahallesinin Muammer Erdem Sokak, Okumuş Sokak,Hasan Mengü Sokak, Mehmet Dedeoğlu Sokağın tamamı, Emel Caddesi, Arda Caddesi  ve Hazal Sokak’ta elektrik kesintisi olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek