Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 22 Şubat 2018, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 888 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okuryazarlık Seferberliği Yürütme Kurulu toplandı

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 20 Şubat Salı günü “Okuryazarlık Seferberliği” Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Okuryazarlık Seferberliği Yürütme Kurulu toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde “Okuryazarlık Seferberliği” başlatılması planlandı. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığının 2018/4 Genelgesi kapsamında Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya Başkanlığında Okuryazarlık İlçe Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Okuryazarlık Seferberliği İlçe Yürütme Kurulunun yapacağı çalışmalar görüşülerek, kurulun işleyişi ile ilgili üyeler bilgilendirildi. Tüm katılımcılardan çevrelerinde okuma yazma bilmeyen vatandaşların tespitini yaparak Halk Eğitim Merkezine bildirmeleri, Halk Eğitim Merkezince 5 Mart 2018 tarihinde başlayacak ve en geç 11 Mayıs 2018 tarihinde tamamlanacak olan Okuma-Yazma Kursları düzenlenmesine karar verildi. Ayrıca toplantıda konuyla ilgili olarak afiş ve broşürler basılarak Lüleburgaz’da bulunan okullar, muhtarlıklar ve köylerde Okuryazarlık Seferberliğinin duyurulması kararlaştırıldı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek