Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Şubat 2018, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 1473 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Umreciler dualarla uğurlandılar

Romanlar Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda” projesi kapsamında Lüleburgaz’dan 21 şanslı kişi Umreye gitti.
Umreciler dualarla uğurlandılar

Lüleburgaz Altıyol’da 21 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte 21 kişi Umre yolcusu olarak gönderildi. Gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar, Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal, Lüleburgaz Proje Koordinatörleri Soner Orgun ile Erdinç Gürül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar, “Bugün çok değer verdiğimiz ve önem verdiğimiz, aylardan beri çalışmasını yaptığımız Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında vatandaşlarımızı Umreye göndermek için buradayız. Bugün sadece Lüleburgaz’dan değil Türkiye’nin birçok yerinden Atatürk Havalimanına yola çıktılar. Tüm Umreci arkadaşlarımızın Allah yolunu açık etsin.” dedi.

Etkinlik Lüleburgaz Müftüsü Hüseyin Uysal’ın Umreye gidecek 21 kişi için dua okumasıyla devam etti. Ardından Umre’ye giden Roman vatandaşlar sevdikleriyle kucaklaşarak yola çıktılar.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek