33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 22 Şubat 2018, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Minsolmaz Kırklarelili çiftçilerle buluştu

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Ankara’da ‘Çiftçi Buluşması’ için Kırklarelili çiftçilerle biraraya geldi.
Milletvekili Minsolmaz Kırklarelili çiftçilerle buluştu

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz 20 Şubat 2018 salı günü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen  ‘Çiftçi Buluşması’ için Ak Parti Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı ve Kırklareli’nden gelen çiftçi bayanları TBMM’de ağırladı. Miletvekili Minsolmaz’a ve çiftçi bayanlara AK Parti Kocaeli, Trabzon, Mardin, Osmaniye ve Tekirdağ Milletvekilleri de katıldı.  Selahattin Minsolmaz  ve Kırklarelili çiftçiler daha sonra  Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik’i makamında ziyaret etti. Vekil Minsolmaz ve Nihat Çelik ‘Çiftçi Buluşması’nda tarım ve hayvancılıkta üretimin nasıl artırılabileceğini ve tarımda ülkeye daha fazla fayda sağlamanın yollarını konuştular.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek