33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 20 Şubat 2018, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YKKED Lüleburgaz Şubesi yeni yönetimini seçti

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği(YKKED) Lüleburgaz Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu 18 Şubat 2018 pazar günü LYKA’da yapıldı.
YKKED Lüleburgaz Şubesi yeni yönetimini seçti

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği(YKKED) Lüleburgaz Şubesi  6. Olağan Genel Kurulunu yapmak için 18 Şubat 2018 pazar günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) toplandı. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Dr. Bülent Önder,  YKKED Onursal Üyesi Nedim Menekşe, ADD Lüleburgaz Şubesi’nin yönetime yeni gelen ekibi, İsmail Yurdatapan ve Binnur Dinç gibi isimler katıldı. Genel merkez delegelerinin, yönetim ve denetim kurullarının seçileceği genel kurulda 52 üyenin imzasıyla toplantıya geçildi. Mevcut başkan Günsel Solak’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Köy Enstitüleriyle ilgili bilgi verildi. Divan başkanlığına İsmail Yurdatapan’ın seçildiği genel kurulda Binnur Dinç ve Sara Kaplan divan üyesi olarak görev aldılar. Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Toplantı derneğin 2016 ve 2017 yıllarında yaptığı çalışmaların anlatılmasıyla devam etti. Toplantıda daha sonra 2016 ve 2017 yıllarına ait mali rapor ve denetleme raporları kurul başkanları tarafından okundu.

Kapalı oylama şeklinde yapılan seçimde yeni yönetim kurulunu Günsel Solak, Tülay Aybaş, Esra Veziroğlu, Sara Kaplan, Fuat Karaman, Enver Kenar ve Oya Özgün’den oluşturuldu.

 

Buğra KAYA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek