Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 20 Şubat 2018, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 881 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Maratorcular Türkiye 7’incisi oldu

Lüleburgaz Maratoncuları 18 Şubat Pazar günü Trabzon’da gerçekleştirilen Türkiye Yarı Maratonu’nda Türkiye 7.’si oldu.
Lüleburgazlı Maratorcular Türkiye 7’incisi oldu

38. Trabzon Yaramaratonu’na katılan maratoncularımız adeta kendilerini aşarak büyük bir başarıya daha imza attılar. Türkiye’nin Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon gibi büyük kulüplerinin  ve Afrikalı sporcuların da yer aldığı ligte, tamamen amatör olan sporcularımızın 10 takım arasından 7. Olması büyük takdirle karşılandı. Türkiye Atletizm Federasyonu, Lüleburgazlı sporculardan oluşan Marla Ege Spor Kulbünü kupa ile ödüllendirdi.

Emrullah Demirel, Halil Aslan, Ümit Er ve Mustafa Kiraz’dan oluşan maraton ekibimizin herbir üyesi bu başarıyı elde etmek için büyük gayret gösterdiler. Öyle ki hepsi de kariyerinin en iyi zamanlarını elde ettiler; 21 km.lik parkuru Ümit Er 1.18 dk, Mustafa Kiraz 1.28 dk., Emrullah Demirel 1.37 dk. Ve Halil Aslan 1.37 dk. Da tamamladılar.

Takım kaptanı Emrullah Demirel “Türkiye Atletizm Federasyonu yarımaraton ligi 2 yıl önce kuruldu. Biz de takım olarak bu ligdeki 10 seçkin takımdan biriyiz. 3 takımı geride bırakarak ligi tamamlamak bizim için büyük başarı. Daha iyisi neden omasın? Tabii ki mevcut ile yetinmeyip daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız. Hiçbir yarışmadan elimiz boş dönmüyoruz. Lüleburgaz, atletizm de bir marka olma yolunda ilerliyor. Lüleburgaz maratonu adına sağlam bir temel atmış bulunuyoruz. İnşallah çocuklarımızın da katılımıyla belki  de beldemiz atletizm adına pilot bölgelerden birisi olacaktır. Bizim lüleburgaz’lı hemşehrilerimizden beklentimiz, çocuklarını atletizme yönlendirmelerilidir. Çünkü ne kadar çok katılım olursa o kadar çok başarı olacaktır.” Dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek