HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Şubat 2018, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lokantacılar Odası seçim startı verdi

Türkiye Pastacılar ve Lokantacılar Federasyonu Başkan Vekili ve Lüleburgaz Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman, yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte seçim startını verdi.
Lokantacılar Odası seçim startı verdi

Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası’nın 25 Şubat Pazar günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul Kongresi için mevcut Başkan ve Başkan Adayı Nihat Yaman, yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle önceki akşam Park Et Lokantasında bir araya geldi. Kongre günü neler yapılacağını Yönetim Kurulu üyelerine açıklayan Başkan Yaman, yeni yönetim kurulu üyelerini de basına tanıttı. Başkan Yaman’ın oluşturduğu yeni yönetimde 8 kadın üyenin varlığı dikkat çekerken Başkan Yaman, kadın eli değen her işin güzelleşeceğine inandıklarını ve bu sebeple yönetimde kadınlara yer verdiklerini belirtti. Bir gün oda başkanlığını bırakırsa da bir kadın başkana bırakmak istediğini söyledi.

Başkan Yaman yaptığı açıklamada “Olağan Genel Kurulumuzu Lüleburgaz Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi Salonu’nda 25 Şubat 2018 tarihinde saat 12.30’da bir şölen havasında gerçekleştireceğiz. Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilciliklerinin Başkanları ve Yönetim Kurulları, Bakanlık Temsilcileri, İlçe Seçim Kurulu, Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski, Pınarhisar, Vize, Demirköy, Pehlivanköy, Ahmetbey ve Trakya Bölgesinin diğer şehirlerinin oda başkanları ve yönetim kurulları, Türkiye Pastacılar ve Lokantacılar Federasyonu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanları ve Yönetim Kurullarının katılımıyla gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulumuzda başta siz çok kıymetli üyelerimizi, değerli Lüleburgaz halkını ve esnafını aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Unutmayın ki siz değerli üyelerimiz odamızın en kıymetli unsurlarısınız. Bu yüzdendir ki 25 Şubat 2018 tarihinde saat 12.30’da gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulumuzda siz çok kıymetli üyelerimizin katılımları ve oyları çok önem arz etmektedir” diyerek tüm oda üyelerini Genel Kurula davet etti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek