33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 19 Şubat 2018, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 2259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özdamla Sürücü Kursu dualarla açıldı

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi No: 25/A adresinde Özdamla Sürücü Kursu hizmete açıldı.
Özdamla Sürücü Kursu dualarla açıldı

20 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin öncü firmalarından Özdamla Sürücü Kursları 45.şubesini 17 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da Lüleburgaz’da dualarla açtı. Oğuzhan Yavuz’un sahibi olduğu Özdamla Sürücü Kursları Lüleburgaz Şubesi’nin açılışı Özdamla Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Yılmaz, Özdamla Koordinatör Coşkun Özyurt ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sokollu Camii İmamı Ahmet Bostancı’nın okuduğu dualarla açılan Özdamla Sürücü Kursu Lüleburgaz Şubesi 350m2’lik bir alanda çocuk oyun alanı ile bay ve bayan ayrı olarak mescit alanı bulunuyor.

Özdamla Koordinatör Coşkun Özyurt yaptığı açıklamada, “İstanbul Bağcılar Genel Merkezli olarak Türkiye genelinde 44 şubemiz bulunuyor ve 45.şubemizi burada açmış bulunuyoruz. Kurumsal kimliğe sahip bir işletme olduğumuz için Türkiye’nin her yerinde benzer bir mekân tasarımına sahibiz. Kaliteli eğitmenlerle, piyasadaki en kaliteli hizmeti veriyoruz. Yapılan teknik analizler sonucunda Türkiye’de her 5 sürücüden 1’i bizi tercih ediyor. Şuana kadar Türkiye çapında 80 bin mezun verdik. İşletmemizde çocuklu bayanlar için çocuk oyun alanı, bay ve bayan ayrı olarak mescit alanımız mevcuttur. Ayrıca hem otomobil hem de motosiklet olarak eğitim simülatörümüz var. Kursiyerlerimize temel şoförlük için ilk olarak burada eğitim veriyoruz. Kaliteli eğitim için tüm Lüleburgazlı şoför adaylarını Özdamla Sürücü Kursları Lüleburgaz Şubemize bekliyoruz.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek