Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Şubat 2018, Cumartesi 09:55 tarihinde eklendi. 767 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

THK 93. yaşını kutladı

Türk Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şubesi kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni düzenledi.
THK 93. yaşını kutladı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Halkına havacılığı sevdirmek amacıyla 16 Şubat 1925 tarihinde kurulan Türk Hava Kurumu’nun 93.yıldönümü münasebetiyle THK Lüleburgaz Şubesi tarafından tören düzenlendi.

Dün, saat 10.30’da Lüleburgaz Eski Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, THK Lüleburgaz Şubesi Başkanı İrfan Hüner,  Yönetim Kurulu üyeleri Bektaş Yavuz, Ahmet Kurnaz Hüseyin Harphaslan, Şube Saymanı Hasan Aktaş, Denetleme Kurulu Üyesi İsmail Baloğlu, Lüleburgaz Lisesi Havacılık Kulübü, Özel Genç Değişim Lisesi Havacılık Kulübü, Tek Ortaokulu Havacılık Kulübü, İstiklal İlkokulu Havacılık Kulübü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk Büstüne Çelenk konulması ile başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Törende günün anlam ve önemine dair konuşma yapan THK Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş, “Atatürk’ün Tük halkına havacılığı sevdirme amacıyla kurulan Türk Hava Kurumunun 93.yıldönümü her yıl olduğu gibi bu yılda coşku ile kutluyoruz. Her yıl 425 şube aynı anda Atatürk büstlerine çelenk koyuyor. İnşallah kurumumuza daha nice yıllar diliyorum” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek