Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 15 Şubat 2018, Perşembe 09:36 tarihinde eklendi. 1102 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Adayı Galatasaray U-21 takımına seçildi

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezince açılan ücretsiz futbol kursunda kendini geliştiren Ramazan Üzer, Galatasaray U-21 takımına seçildi.
Yıldız Adayı Galatasaray U-21 takımına seçildi

Son 8 yıldır Trakya Gençlikspor’un futbolcusu olan 19 yaşındaki Ramazan Üzer, 2 yıl da Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen ücretsiz futbol kursuna katıldı. Antrenör Kadir Öztürk’ün çalıştırmasıyla yeteneğini geliştiren Üzer ara transfer döneminde yapılan seçmelerde Galatasaray U-21 takımına seçildi. Orta saha oyuncusu olan Ramazan geçen hafta Galatasaray U-21 takımıyla ilk maçına çıktı.

HEM Müdürü  İzzet Arslan, Ramazan Üzer ve Antrenör Kadir Öztürk’ü gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Arslan’’ Ülkemizin değerlerinden Galatasaray’ın U-21 takımına seçildiği için Ramazan kardeşimi ve Kadir Hocamı tebrik ederim. Ramazan inşallah milli formayı da giyer. Bundan sonraki spor hayatında başarılar dilerim. Umarım Ramazan kardeşimize katkımız olmuştur’’ dedi.  Antrenör Kadir Öztürk te Ramazan Üzer’in diğer sporculara da örnek olacağını söyledi. Çok çalışıp ilk 11’e girmeye çalışacağını söyleyen Üzer hedefinin A takım olduğunu belirtti. Üzer’’ Galatasaray’da oynamak herkesin hayali. Benimse çocukluk hayalimdi. Bazı fedakarlıklar yaparak hayalimi gerçekleştirdim. B ende emeği olan aileme, geçmişte beni çalıştırarak kendimi geliştirmemi sağlayan Kadir hocama ve Cahit hocama  sonsuz teşekkürlerimi sunarım’’dedi.

 

Buğra KAYA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek