Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Şubat 2018, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti Genel Kurulu gerçekleştirildi

İYİ Parti Lüleburgaz Teşkilatı 1.Olağan Genel Kurul Kongresinde mevcut Başkan İbrahim Bölükbaşı tek liste girdiği seçimde yeniden başkanlık görevine seçildi.
İYİ Parti Genel Kurulu gerçekleştirildi

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı 1.Olağan Kurul Kongresi 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da İlçe Parti Binasında gerçekleştirildi. Genel Kurula İYİ Parti İl Koordinatörü Kürşat Yamaner, İYİ Parti İl Başkanı Savaş Çekinmez, Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı İbrahim Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Adayları ile parti üyeleri katıldı. Genel Kurul’da Divan Başkanı Kürşat Yamaner, Divan Başkan Yardımcısı Hilmi Hersek, Katip Üyeler ise Nigar Fidan, Adnan Işıksal ve Mustafa Köseoğlu oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Kongresinde İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Pişkin faaliyet raporunu okudu. Mali Raporun okunmasının ardından Divan Başkanı Kürşat Yamaner, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajını okudu.

Akşener “Medeniyetin yolunu cesurlar döşeyerek çıktığımız bu yolda aynı cesareti gösteren kahraman dava arkadaşlarım. Bu topraklar için canını ortaya koymuş şehitlerimizin ruhları şâd olsun. Vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğimiz sağ olsun, var olsun. Bizleri bu çatı altında buluşturan Rabbime şükürler olsun. Bizler İYİ Partiliyiz. Çünkü bizler demokrasinin ayaklar altına alınmasına seyirci kalamıyoruz. Çünkü bizler haksızlığa hukuksuzluğa karşı susup oturamıyoruz. Çünkü gençlerimi mutsuz ve umutsuzken bizler mutlu olamayız. Çünkü bizler binlerce yıllık tarihimizin ve Atatürk’ün emanetini sahipsiz bırakamıyoruz. Çünkü bizler Türk Milletinin huzur içinde, refah içinde daha iyi bir Türkiye’de yaşayabileceğine inanıyoruz. Türkiye İYİ olacak dedik ve bu yolda tüm gücümüzle sizlerle birlikte, milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Henüz kuruluşumuzun üzerinden birkaç ay geçmiş olmasına karşın ne mutlu bizlere ki İYİ Parti Türkiye siyasetinde en ön sıralarda yer edinmiş ve milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir. Kurulamaz dediler kurduk, tutunamaz dediler tutunduk. Bugünde iktidar olamaz diyorlar andım olsun ki yarında iktidar olduğumuzu göstereceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Sonrasında kürsüye çıkan İYİ Parti mevcut İlçe Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Bölükbaşı yaptığı konuşmada, “Ben İbrahim Bölükbaşı, 1974 doğumlu, evli ve bir çocuk babasıyım. Makine Mühendisiyim. İyi Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatımızın Birinci Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına Adayım. Bizler bu yola ilk çıktığımızda bir sene gibi bir süre geçti. Çok zorlu bir yolculuk geçirdik. Bu yolculukta İl Koordinatörümüz Kürşat Yamaner’in önderliğinde Allaha Şükür pek fazla yara almadan tamamlayıp, İYİ Parti’nin Kırklareli Teşkilatını kurulmuş olması sebebiyle buradayız. Bu yolculuğumuz daha zor şartlar altında devam edecek. Kürşat Başkanımın dediği gibi medeniyetin taşlarını cesurlar döşer. Biz ve yönetim kurulumuz buna talibiz. Mevcut yönetim Türk kelimesini her yerden silmeye çalışıyor. Ben buna inat Türkoğlu Türküm arkadaşlar. Ben söyleyemeyenlere inat ‘Ne Mutlu Türküm’ diyebiliyorum. İçimizdeki herkesin öyle söyleyebildiğine inanıyorum. Biz bu yolda ilerlerken karşımıza çok engeller çıkartacaklar, çok üzüleceğimiz durumlar olacak ama bizler siyasetimizi yaparken kimseyi kötülemeyeceğiz, ötelemeyeceğiz, itelemeyeceğiz. Herkese kapımız ve gönlümüz açık. Yeter ki herkeste bize gönlünü açsın. Biz başarılı olmak için buradayız. Biz girdiğimiz her seçimi Allah’ın izniyle kazanacağız. Biz girdiğimiz her seçimden çok kuvvetli çıkacağız. Ben ekibime çok güveniyorum. Sizlerde bize güvenin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tekrar tekrar Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Konuşmaların ardından 257 parti delegesi sandık başına gitti. Seçime tek liste olarak giren mevcut Başkan İbrahim Bölükbaşı tekrar İlçe Başkanlığına seçildi.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı’nın Yönetim Kurulu Asil Listesi ise; Oktay Mutlu, Ali Girgin, Ahmet Yıldıray Sayar, Hüseyin Varol, Sibel Pişkin, Nurdan Kurtuluş, İpek Özcan, Mehmet Reşat Darcan, Fisun Vural, Muzaffer Batur, Melahat Coşkun, Sevinç Girgin, Şevki Tuncay Vural, Nuri Beyaz, Tuğçe Gören, Saime Sevinç, Mustafa Fidan, Aşkın Akyazı, Ayşe Uğurlu, Yüksel Mert, Aziz Sezer, Ceyhun Tangül, Yavuz Filiz, Savaş Girgin, Mustafa Varoğlu, Gürdal Daloğlu, Gürhan Dal, Gül Pelvan, Mustafa Kalecik, Murat Koral, Serkan Kanlıkılıç, Bahtinur Çetinkaya’dan oluşturuldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek