Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Şubat 2018, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 1095 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okul Müdürleriyle güvenlik toplantısı

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından okulların sorunlarının görüşüldüğü toplantı 5 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirildi.
Okul Müdürleriyle güvenlik toplantısı

Lüleburgaz Halk Eğiti Merkezi Toplantı salonunda yapılan toplantı Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Önder Porsuk, İlçe Jandarma Komutanı Nedim Dalgıç, Okul Müdürleri ve idarecileri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda okullarda güvenlik sorunları, okullarda uyuşturucu madde ile mücadelede neler yapılmalı konuları ve okullarda bulunan sorunlar görüşüldü. Kaymakam Kaya, her okula güvenlik amaçlı Emniyet Müdürlüğünden bir polis görevlendirdiklerini belirterek okul çevrelerinde rahatsızlık veren şahıslara cezaların verileceğini belirtti. Okul önlerinde oluşan trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla işlemlerin de yapılacağı belirtilen toplantıda özellikle Emrullah Efendi ile Öğretmenevi önüne park yapan araçlara ceza kesileceği belirtildi. Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Toklu, okulda yatılı öğrencilerin olduğunu, bahçe duvarının yıkık durumda olması ve geceleri güvenlik görevlisinin olmaması nedeniyle güvenlik sorunu yaşadıklarını belirtti. Toklu ayrıca, okulun önüne üstü kapalı bir durak yapılması için baş vurduklarını fakat belediyenin halen bunu yapmadığını belirtti. Kaymakam Kaya konuyla ilgili bizzat Belediye Başkanı Emin Halebak ile görüşeceğini belirtti. Toplantı karşılıklı soru cevabın ardından sona erdi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek