Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 06 Şubat 2018, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 3882 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dana Ahmet’ten yeni hizmet

Lüleburgaz Çeşme Meydanı’nda yıllardan beri hizmet veren lokanta olarak Dana Ahmet olarak bilenen Ahmet Başlı Lüleburgazlılar’a yeni bir işyeri daha kazandırdı.
Dana Ahmet’ten yeni hizmet

Dana Ahmet’in oğlu Doğan Başlı’nın Sahibi olduğu Meşhur Pilavcı isimli işyeri Lüleburgaz Yeni Mahalle, İstanbul Caddesi Sıla Sokak Bo: 2/B Lüleburgaz adresinde açıldı.

Meşhur Plavcı’nın açılışını işletme sahipleri ile birlikte Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan ve Lüleburgazlı vatandaşlar yaptı. Davetlilere açılıştan sonra pilav ayran ikramı yapıldı.

İşletme Sahibi Ahmet Başlı; “1988 yılından beri babam Dana Ahmet olarak bilinen Ahmet Başlı Lüleburgazlılar’a hizmet veriyordu. Ben de kendisinin yanında çalışıyordum. Şimdi bana böyle bir işyeri kazandırdı. Sade pilav, ciğerli pilav, nohutlu pilav etli pilav, sebzeli pilav, tavuklu pilav satışlarımız başladı. 0 288 412 02 22 nolu telefondan bizlere ulaşarak sipariş te verebilirle paket servisimiz de var. Bunun yanında da düğünlere, cenazelere ve toplu cemiyetlere de pilav getirip hizmet vereceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek