Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 01 Şubat 2018, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1851 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medikent’in canlı yayınları büyük ilgi gördü

Hastaların doğru bilgiye hızlı ve kolay ulaşabilmesi amacıyla Özel Medikent Hastanesi tarafından bir süredir sosyal medya üzerinden gerçekleştirilmeye başlayan canlı yayınlar büyük ilgi gördü.
Medikent’in canlı yayınları büyük ilgi gördü

Hastalara referans kaynağı olmak, hekime erişimi kolaylaştırmak ve hastalıklar hakkında her türlü detaylı bilgiyi sunmak için düşünülen canlı yayınlar, internet erişiminin olduğu her yerde hastaların kolayca sorularına yanıt alabilmelerini hedefliyor. Canlı yayında ilgili bölüm hekimleri tarafından, hastaların rahatsızlıkları ile ilgili soruları yanıtlamanın yanı sıra hastanede uygulanan tedavi yöntemleri hakkında da  bilgiler veriliyor.

Bugüne kadar yapılan facebook canlı yayınlarında, Ortopedi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Girişimsel Radyoloji, Üroloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Estetik Cerrahi, Diyetetik,  Kadın Hastalıkları ve Doğum alanlarında yapılan yayınlar Lüleburgaz Halkı tarafından büyük ilgili görüyor.

Medikent Hastanesi Facebook canlı yayınları her hafta  Çarşamba günleri saat 11.00 –11.30 saatleri arasında https://www.facebook.com/ozelmedikenthastanesi adresinden izlenebiliyor.

Gökhan KAN

 

 




Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek