Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Ocak 2018, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1831 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Partili gençler kan bağış kampanyası düzenliyor

AK Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları ile Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi işbirliğinde kan bağış kampanyası düzenlenecek.
AK Partili gençler kan bağış kampanyası düzenliyor

Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi etkinlik alanında yapılacak kan bağış kampanyası 28 Ocak Pazar günü saat 11.00’da başlayacak. “Haydi Lüleburgaz Durma Sende Gönüllü Ol, Kanın Can Olsun” sloganıyla AK Parti İlçe Gençlik Kollarının desteğiyle düzenlenecek olan kampanya soğuk havalar nedeniyle bağışın azalması, Kızılay’ın kan stoklarında azalma olması ve Türk askerinin Afrin operasyonuna bulunması nedeniyle kan ihtiyacına katkıda bulunmak için yapıldığı belirtildi. Kan toplama kampanyası akşam 20.00’a kadar devam edecek.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek