Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 13 Ekim 2012, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balkan Savaşları 100 yaşında

Balkan Savaşları’nın 100. Yıl dönümü nedeniyle Lüleburgaz’da “100. Yılda Balkan Savaşları ve Bugünkü Balkan Ulusları” konulu bir sempozyum düzenlenecek. 15 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 14.00’de de Lüleburgaz Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda sempozyum ile ilgili bir basın açıklaması yapılacak.
Balkan Savaşları 100 yaşında
Balkan Savaşları’nın 100. Yıl dönümü nedeniyle Lüleburgaz’da “100. Yılda Balkan Savaşları ve Bugünkü Balkan Ulusları” konulu bir sempozyum düzenlenecek.
15 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 14.00’de de Lüleburgaz Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda sempozyum ile ilgili bir basın açıklaması yapılacak
Sempozyum Sekreteri ve Koordinatörü Tarihçi Ali Arslan yaptığı açıklamada “ Bilindiği gibi Balkan Savaşları’nın en büyük acısı başta Lüleburgaz olmak üzere Trakya genelinde hissedilmiştir. Balkan Türkleri Federasyonu tarafından düzenlenecek olan sempozyum 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde yapılacak. Saat 13.00’de başlayacak olan sempozyumun oturum başkanlığını Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Necdet Tekin yapacak. Oturuma benimle birlikte Emekli Büyükelçi Onur Öymen, Prof D.r Yahya Akyüz, Doç Dr. Mehmet Hacısalihoğlu, Prof Dr. Hüseyin Salman, Mustafa Gültekin, Prof. Dr. Recep Durmaz katılacak.
Bunun yanında Balkan Türkleri Federasyonu’nun oluşturan Edirne Bal Türk Derneği, Lüleburgaz Bal Göç Derneği, Kırklareli Bal Türk Derneği, Çorlu Bal Türk Derneği, Tekirdağ Bal Türk Derneği,   Babaeski Bulgar Derneği, Büyükkarıştıran Bulgar Türk Derneği temsilcileri de katılacak” dedi.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek