Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 23 Ocak 2018, Salı 09:37 tarihinde eklendi. 1425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babaeski’de taşan dere can aldı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle taşan dereden geçtiği sırada devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.
Babaeski’de taşan dere can aldı

Alınan bilgiye göre, Babaeski ilçesine bağlı Düğüncülü köyünde yaşayan Feyzullah Kenar (63) arazide bulunan gümedeki ördeklerini kontrol etmek için Ersin Cengiz'i de (55) yanına alarak, traktörüyle yola çıktı. 

Kenar'ın kullandığı traktör, sağanak nedeniyle taşan dereden geçtiği sırada, suya kapılarak devrildi. Sürücü Kenar devrilen traktörün altında kaldı. Kazadan yara almadan kurtulan Cengiz'in haber vermesi üzerine, kurtarma ekipleri bölgeye geldi. 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile köylülerin çalışması sonucu traktörün altından çıkarılan yaralı sürücü, Babaeski Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kenar, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Bu arada, Lüleburgaz istikametinden köye gelen kara yolu, su birikmesi nedeniyle trafiğe kapatıldı, yağış nedeniyle köydeki bazı çiftlikler de su altında kaldı. 

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek