Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 23 Ocak 2018, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 1320 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da dereler taştı

Lüleburgaz’da etkili olan aşırı yağış ile birlikte Lüleburgaz Deresi ile Sahranlı Deresi taştı, bazı ev ağılları su bastı.
Lüleburgaz’da dereler taştı

Yağışlarla birlikte hemen hemen her yıl yaşanan manzara yine tekrar etti. Dere çevresindeki evler sular altında kaldı, evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşları evlerinden AFAD Ekipleri çıkarttı.

Her yıl yağan yağmurlarla birlikte aynı sıkıntıları yaşadıklarını dile getiren bazı vatandaşlar belediyenin artık bu soruna bir çözüm bulmasını istediler. Vergi verip fatura ödediklerini fakat nedense hizmet alamadıklarını söyleyen bazı vatandaşlar “Köprüden bu yana kimse geçmiyor. Her yağmurda sular içinde kalıp korku içerisinde yaşıyor ve ne zaman yağmur yağsa sıkıntı çekiyoruz” diyerek belediyeye sitem ettiler.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek