Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 23 Ocak 2018, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 2649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz’dan Kılıçdaroğlu’na destek

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında haftalık halk toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı yerel ve ulusal gündemle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.
CHP Lüleburgaz’dan Kılıçdaroğlu’na destek

CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya toplantıda 3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak CHP Genel Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında ve yanında olduklarını belirtti.

Başkan Kaya, “Afrin’de bir operasyon başlatıldığı söyleniyor. 15 gündür bu operasyon geldi geliyor, geldi geliyor. Cumhurbaşkanı her yerde açıklama yapıyor. Reklamla savaş olur mu? Reklamla operasyon olur mu? Hatırlayın 1974 yılındaki Kıbrıs çıkartmasını, ABD’den telefonlar dinleniyor. Ama o dönem Ayşe tatile çıksın, deniyor. Bundan bir şey anladı mı Amerikalılar, anlamadı. Ertesi gün TSK Kıbrıs’a çıktı. Bir operasyon gizlilik içerisinde yapılır. Operasyon düşman hazırlıklarını yapsın da sana çok fazla can verdirsin diye yapılmaz. Bu ancak şovdur ve reklamdır. Şuanda hükümetin yaptığı operasyon şovudur.

“Bahçeli ülkücüleri pazarlamaya iyi alıştı”

Bu topraklara bir saldırı olursa biz öyle Devlet Bahçeli gibi televizyonlardan da meydan okumayız. Gider ve gereğini yaparız. Tarihte bunu göstermiştir. Bahçeli ülkücüleri pazarlamaya iyi alıştı. Bahçeli şimdide Suriye’ye pazarlıyor ülkücüleri. Ülkücülerde bu vatanın evladıdır. Onlarında ateşe atılmasına gönlümüz razı değildir.” dedi.

“Fahri Özkan sandıksızlığın gölgesi altında kalmıştır”

Kaya, “Şoförlerin ne kadar güzel bir seçim yaptıklarını, ne kadar doğru işler yaptıklarını, kimseyi kırmadan, incitmeden bunu başardıklarını görmüş olmaktan son derece memnunum. Bu Lüleburgaz adına Trakya adına Cumhuriyet ve demokrasi adına büyük kazanımdır. Keşke aynı olgunluğu ve aynı demokrasiyi esnaf kefalet seçiminde de görebilseydik. Esnaf kefalet seçimlerinde sandık konulmamış olması seçimden yönetimi zaafa düşürmüştür, başarısını gölgelemiştir. Sandıksız seçim olmaz, sandıksız demokrasi olmaz.

“Gölge etme başka ihsan istemez”

 “AKP Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın tekrar tekrar hatırlattığı bir dere projesi var. 2014 yılından beri bu dere projesini durmadan söyleyip duruyor. Ama daha çakılmış çivi yok. Bu proje 2007’de başladı. 10 yıl geçti, orada belki 200 tane kaza oldu, 10 kişi öldü hala daha dere projesine başlayacaklar. Bunların derdi dere değil seçimdir. Bunlar onu yapacağız, bunu yapacağız diye başladılar mı bilin ki seçim gelecek. Bunlar seçim hazırlıkları. İmar İşleri Müdürüydün, o zaman neden yapmadın? O zaman projesini niye çizmedin? Şimdi tek başına iktidar olan partinin milletvekilisin şimdi neyin projesini çiziyorsun? Projeyi çizdin de ne yaptın? Bugün gene yağmur yağdı ve taş köprüyü yine su bastı. Dere nereye kadar? Bir dahaki seçimlere kadar. Bir daha seçileceksin sonra ne olacak? Sonra gene geleceksiniz dere projemiz var. Bir laf vardır. Gölge etme başka ihsan istemez. Bunu Lüleburgaz Belediyesi çözebilecek güçtedir. İnsanların canı kanı üzerinden seçim çalışması yapılmaz.” ifadelerinde bulundu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek