Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 23 Ocak 2018, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1026 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor ilk yarıda havlu attı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grupta mücadele eden Lüleburgazspor sahasında Uzunköprüspor’a 1-4’lük skorla mağlup oldu.
Lüleburgazspor ilk yarıda havlu attı

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Uzunköprüspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye iyi başlayan konuk ekip Uzunköprüspor oldu. Lüleburgazspor’un etki gösteremediği mücadelede Uzunköprüspor ilk yarıyı 1-4’lük skorla önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekibin kontrolünde geçen maçta başka gol olmayınca Lüleburgazspor 11.mağlubiyetini almış oldu.

Bu sonuçla 5 puanla lig sonuncusu olan Lüleburgazspor düşme potasından çıkmak için umutlarını her geçen gün tüketiyor. 16.hafta maçında lig ikincisi Sultangazispor deplasmanına gidecek olan Lüleburgazspor’u ileriki günlerde zor zamanlar bekliyor.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek