Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 22 Ocak 2018, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1328 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa Koleji’nden Çerkezköy ve Çorlu’ya Yeni Kampüs

Doğa Koleji Çerkezköy kampüsünün açılışına özel lansman düzenledi. Doğa Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve üst düzey yöneticileri Doğa Koleji’nin başarısını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söyledi. Lüle, bölgede mevcut iki kampüsün yanına, iki yeni kampüsle sayıyı dörde çıkaracaklarını söyledi.
Doğa Koleji’nden Çerkezköy ve Çorlu’ya Yeni Kampüs

Çerkezköy basını ile bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy kampüslerini açarak bölgede dört kampüs ile eğitim vereceklerinin müjdesini verdi. Basın toplantısında Genel Müdür Lüle, Doğa Koleji’nin hedeflerini paylaştı.

 

Çorlu ve Çerkezköy Kampüsleri Açılıyor

Tekirdağ ve Lüleburgaz Kampüslerinin yanı sıra bölgede iki kampüs daha açacaklarının müjdesini veren Genel Müdür Lüle, “Doğa Koleji Çorlu ve Çerkezköy Kampüsleri ile yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimize eğitim imkanı sunacağız” dedi. Tekirdağlı öğrencilerin başarılı olmaları için tüm imkanları sunacaklarını dile getiren Lüle, yeni açılacak iki kampüste de Doğa’nın eğitim kalitesinden ödün vermeyeceklerini söyledi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, “Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunarak “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor. Lüle, “Eğitim kalitemiz, akademik başarılarımız ve geliştirdiğimiz yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön veren bir okuluz. Sunduğumuz yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve topluma değer katıyoruz” dedi.

 

“Dünyayı Yönetenlerin Arasında Olalım”

İngilizceye önem verdiklerini hatırlatan Lüle, “Dünyayla adaptasyon için İngilizce eğitimi şart. Dünyayı yönetenlerin içinde Türkiye de olmalı. Biz de bu gerçeğin farkında olarak, özel eğitim programları uyguluyor ve yabancı dil ders saatlerini diğer eğitim kurumlarına göre oldukça fazla tutuyoruz.  Doğa Koleji olarak her yıl yurtdışına birçok öğrenci gönderiyoruz. Bu yıl da dünyanın önde gelen üniversitelerinde yaklaşık 200 öğrencimiz eğitim görüyor” diye konuştu.

 

“Gelenekseli Unutmadan Yeni Çağı Yakalıyoruz”

Doğa Koleji öğrencileri aldıkları eğitimle dünyayı, hem yönetsel hem ekonomik ve de stratejik açıdan yorumlayabilme yetisi kazanıyor. Öğrenciler aldıkları girişimcilik dersleriyle hem özgüvenli yetişiyor, hem iş dünyasının kodlarını öğreniyor, hem de üniversite eğitimiyle tanışmış oluyor.  Eğitim siteminde milli değerlerimizi unutmadan geleneksele sahip çıkarak, yeniliği yakalamayı başardıklarını dile getiren Lüle,  1. Sınıftan, 12. Sınıfa kadar uygulanan Kodlama ve Robotik Atölyelerinde öğrencilerin geleceğin teknolojik hayatına hazırlanarak dijital dünya kurallarına hakim yetiştirildiğini aktardı. Milli Eğitim müfredatına uyarak Doğa’ya özgü t-MBA modeli ile de geleceğin liderlerini yeni açılacak kampüslerde de erken yaşta yetiştireceklerini söyledi. 

 

“Doğa’da Sosyal Yönü Kuvvetli Gençler Yetiştiriyoruz”

Eğitim kalitesinde ivmeyi her zaman daha yukarı taşımayı ilke edinen Doğa Koleji, akademik başarılarının yanı sıra sanat, spor ve sosyal alanlardaki başarılarıyla da öne çıkıyor. Spor alanında önemli  başarılara imza atan Doğa Koleji Genel Müdürü Lüle, “Yeni kampüslerimizdeki öğrencilerimiz de ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde edecektir. Doğa’da aynı zamanda sosyal gençler yetiştiriyoruz ” dedi. 

 

Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, sanat, spor, sosyal faaliyetleri, alanında başarılı akademik kadrosu Doğa Koleji’nin  tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.

 

Çorlu ve Çerkezköy Kampüsleri

2018-19 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak kampüsler, 8 bin  metrekare arazide, 11 bin metrekare alana inşa edilecek.

 

Kampüslerde 51 derslik ve tematik sınıflar, dijital laboratuvarlar, Kodlama-Robotik, sanal gerçeklik ve bilişim teknolojileri sınıfı, mühendislik, mekatronik atölyeleri yer alıyor.

 

Her iki kampüste de, bir çok uygulama ortamının yanı sıra içerisinde beş  farklı atölye bulunan sanat sokağı, ısıtmalı ve kapalı yüzme havuzu, 450 kişilik konferans salonu, 550 metre kare kapalı spor salonu, 720 kişilik yemek salonu bulunacak.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek