Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 22 Ocak 2018, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 861 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aykırı Sohbetlerin üçüncüsü yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen Aykırı Sohbetlerin üçüncüsü 20 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da yapıldı.
Aykırı Sohbetlerin üçüncüsü yapıldı

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Aykırı Sohbetler programında “Üretimde Yenilikçi Yaklaşımlar” konusu ele alındı. Moderatörlüğünü ünlü sunucu Celal Pir’in üstelendiği programın konukları ise Akademisyen Oğuz Demir, Köy Turizmi hizmetiyle ve başarı öyküsüyle birçok kişiye rol model olmuş Bedriye Berber Engin ve genç girişimci Ali Acur oldu. Etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Aslan, Kevser Özkan ve az sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 60 kişinin yer aldığı etkinlikte boş koltukların fazlalığı ise gözlerden kaçmadı. Programa konuşmacı olarak katılan Bedriye Berber Engin, yıllarca hayvan otlatarak kitap okuduğunu belirttiği konuşmasında, “Yıllarca bir taraftan köyümde hayvanlarımı otlattım bir taraftan kitap okudum. Bir kitaptan etkilenerek yaşadığım köyde turizm yaptım. Hem de bunu bir avuç kadar kadınla başardık. Erkekler destek olmadılar bize fakat köstekte olmadılar. Neler yapacağımızı uzaktan izlediler sadece. Lüleburgaz Belediyesi’nin yaptığı Kadın Akademisine bayıldım. Kadın Akademisi’ni kadın istersenin bir cevabı olarak görüyorum.” dedi.

Genç girişimci Ali Acur ve Akademisyen Oğuz Demir ise ekinlikte üretimde teknolojinin ne kadar önemli olduğundan bahsettiler.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek