Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 19 Ocak 2018, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1575 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağlayan Topçu; “Adil seçim sandıkla olandır”

Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 21 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Başkan adayı olan Çağlayan Topçu gazetemize açıklamada bulundu.
Çağlayan Topçu; “Adil seçim sandıkla olandır”

Çağlayan Topçu yaptığı açıklamada; “Adil seçim sandıkla yapılan seçimdir. Kooperatif iradesini hür bırakarak yapılan seçimdir. Buradan kooperatif ortaklarını seçimleri sandıkta oy kullanarak yapmak için karar vermeye davet ediyorum” dedi.

Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Çağlayan Topçu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu çıktığım yol Hak yoludur, hukuk yoludur.  Siyasi görüşü ne olursa olsun Lüleburgaz Esnafının birlik, beraberlik, huzur ve refah yoludur. Bu yolun sonu da Lüleburgaz Esnafı’nın mutluluğudur. Benim esnafım dara düştüğünde bilecek ki arkasında Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi var.  Esnaf Ortaklarımıza sesleniyorum; Adil ve Demokratik bir seçim ortamının oluşması için seçimlerin sandıkta oy kullanarak yapılmasını önemle isteyelim.  Değerli Esnaf arkadaşlarım; 22 Ocak 2018 Pazartesi sabahı benim esnafım benim baş tacım olarak uyanacak. Benim esnafım bizimle gücüne güç katmış olacak. Gelin birlik olalım bize layık göreceğiniz  bu görevi hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyet ve adalet ölçüleri içerisinde yerine getireceğime söz veriyorum.  Hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek