Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 18 Ocak 2018, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 2948 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Şoförler Odası’nda değişim şart

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 20 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak sıkıntılarını gazetemizde dile getiren çok sayıda oda üyesi ; “Başkan Kenan Koç, iyi bir yönetim için başkan seçildi. Ama o seçildikten sonra şikâyet ettiği her şeyi yaptı hatta terminal ihalesi ile Lüleburgaz’ın ismini haksızlıklarla andırdı. Lüleburgaz Terminali tadilata girip yenilendikten sonra dükkân satışları ve dükkân işletmeleri eşit bir şekilde dağıtılmadı. Bu dağıtımların çoğu Başkan’a veya Başkan’ın istediği kişilere oldu. Lüleburgaz Terminali Başkanın şahsi şirketi gibi çalışmaya başladı.” Diyerek odanın bu başkan ve yönetiminden bir an önce kurtulması gerektiğini söylediler.
Lüleburgaz Şoförler Odası’nda değişim şart

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 20 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak sıkıntılarını gazetemizde dile getiren çok sayıda oda üyesi ; “Başkan Kenan Koç, iyi bir yönetim için başkan seçildi. Ama o seçildikten sonra şikâyet ettiği her şeyi yaptı hatta terminal ihalesi ile Lüleburgaz’ın ismini haksızlıklarla andırdı. Lüleburgaz Terminali tadilata girip yenilendikten sonra dükkân satışları ve dükkân işletmeleri eşit bir şekilde dağıtılmadı. Bu dağıtımların çoğu Başkan’a veya Başkan’ın istediği kişilere oldu.  Lüleburgaz Terminali Başkanın şahsi şirketi gibi çalışmaya başladı.” Diyerek odanın bu başkan ve yönetiminden bir an önce kurtulması gerektiğini söylediler.

 Türkiye genelinde olduğu gibi Lüleburgaz’da da oda seçimleri başladı. Ancak oda seçimlerinde Lüleburgaz halkının en fazla başkanının ve yönetiminin değişmesini istediği oda ise Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu.

20 Ocak 2018 Cumartesi günü Olcay Düğün Salonları Cadde’de gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesinde mevcut oda Başkanı Kenan Koç ile  eski Oda Başkanı Abdurrahim Koç, Kenan Koç’un eski Yönetim Kurulu Üyesi Koray Güven ve Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Sekreteri Hasan Uslu aday oldu.

Lüleburgaz’ın ismi kötü anıldı

Türkiye ve Trakya genelinde Şoförler ve Otomobilciler Odaları bulundukları il ve ilçelerde oda üyelerine lokal, otel, kaplıca, tatil, ucuz akaryakıt, ucuz araç sigortası olurken Lüleburgaz Şoförler Odası’nın hediyesi ise para tuzağı Lüleburgaz Terminali oldu.

Başkan il ve ilçelerin Şoförler ve Otomobilciler Odası bulunduğu kentlerin isimlerini iyi bir şekilde duyururken Kenan Koç’un Başkanı olduğu Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Lüleburgaz’ın ismini ülke genelinde geçirdiği soruşturmalarla anıldı.

Oda üyeleri de şikâyetçi

Konu ile ilgili olarak sıkıntılarını gazetemizde dile getiren çok sayıda oda üyesi ; “Başkan Kenan Koç, iyi bir yönetim için başkan seçildi. Ama o seçildikten sonra şikayet ettiği her şeyi yaptı hatta terminal ihalesi ile Lüleburgaz’ın ismini haksızlıklarla andırdı. Lüleburgaz Terminali tadilata girip yenilendikten sonra dükkan satışları ve dükkan işletmeleri eşit bir şekilde dağıtılmadı. Bu dağıtımların çoğu Başkan’a veya Başkan’ın istediği kişilere oldu.  Lüleburgaz Terminali Başkanın şahsi şirketi gibi çalışmaya başladı.” Diyerek odanın bu başkan ve yönetiminden bir an önce kurtulması gerektiğini söylediler.

Şoförler Odası FETÖ örgütü ile anılır oldu

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’nın eşinin Lüleburgaz Belediyesi’nde çalıştığını ve isminin de FETÖ terör örgütü ile birlikte anıldığını dile getiren oda üyeleri; “Başka şehirlere gittiğimizde bizlere nasıl sizin FETÖ’cü Başkan terminaldeki bütün dükkânları daha alamadı mı?” diyorlar. Artık Lüleburgaz Şoförler Odası’nın FETÖ terör örgütü ile anılmasından bıktık. Bir an önce seçim yapılsın ve odamız bu utançtan kurtulsun” dediler. 

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek