Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 16 Ocak 2018, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 2648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Berberler Odası Başkanı Yüksel Akın güven tazeledi

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası’nın Olağan Genel Kurulu 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Berberler Odası Başkanı Yüksel Akın güven tazeledi

Genel Kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Başkanı olarak Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, Divan Başkan Vekili olarak Marangozlar Odası Başkanı Hasan İsmailler, Kâtip Üyeler Ebru Gül, Bilge Kıray ve Serkan Kahramanoğlu seçildi. Sonrasında önceki dönem faaliyet raporunu okuyan Başkan Yüksel Akın yaptığı çalışmaları anlatarak, “Odamızın 2014-2015-2016-2017 yıllarına alt olağan genel kurul toplantısını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Bu vesile ile yönetim kurulum adına hoş geldiniz der saygılar sunarım. Bize inanıp güvenerek vermiş olduğunuz desteğinizle bu güne kadar gelmiş bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz.

2014 Yılı Olağan Genel Seçimimizde bizimle birlikte olup vermiş olduğunuz desteğinize tekrar teşekkürlerimizi sunarız. Seçim ertesinde düzenlediğimiz yemekte de bizleri yalnız bırakmadınız. Yönetim kurulumuz her ayın sonunda bir araya gelerek toplantılar yapmış, yapılan toplantılarda alınan kararlar genel kurul kararları doğrultusunda alınmıştır. Bilgisayar ortamında tüm Türkiye’nin kullanmış olduğu paket programları kullanarak Basit Usul muhasebemizin sağlıklı ve güvenilir bir şekilde tutulmasını sağlıyoruz. Gümrük Bakanlığına bağlı ESBİS internet sistemi üzerinden; Üyelerin Vergi Dairelerine olan vergi kayıtlarını, Nüfus ve Vatandaşlık genel müdürlüğüne olan kimlik ve ikametgâh kayıtlarını güncelleme yapılarak zamanında takip ediyoruz. Aynı zaman üyelerin odamıza giriş-çıkış tarihleri, oda aidatları ve diğer kurumlara belge temini ESBİS sistemi üzerinden sağlanmaktadır. Üyelerimizin aidat, muhasebe geliri ve diğer gelirlerimizi tahsil edilerek ilgili banka hesabımızda değerlendirilip odamıza gelir sağlıyoruz. Üyelerimizin kanunlarla ilgili değişikliklerden anında haberleri olması için toplu mesai sistemini halen kullanmaktayız. Üyelerimizin açılış günü, düğün gibi özel günlerinde elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ölüm günlerinde de diğer üyelerimizin de haberlerinin olmasını sağlamaya devam ediyoruz. Lüleburgaz'ın 8 Kasım düşman işgalinden kurtuluşu kutlama törenlerinde gelin saçı odamız üyeleri tarafından yapılıp, törenlere yönetim ve denetim kurullarımızla birlikte katılmaktayız. Mesleğimizin icrası ile ilgili bayan kuaförü ve erkek kuaförü üyelerimiz için ücret tarifeleri bastırarak emeklerimizin karşılığının alınmasını sağlıyoruz. Üyelerimize haksız rekabete karşı korumak adına odamıza ve ilgili kurumlara kaydı bulunmadan çalışan meslektaşlarımız hakkında tespitler yapılarak ilgili makam ve mercilere bildirdik. Üyelerimizin talepleri üzerine resmi kurum ve kuruluşlara ilgili sorunlarının çözümünde aracı olmaya çalıştık. Aynı zamanda üyelerimizin müşterileri ile olan sorunlarında da yönetim kurulumuzla birlikte komisyon oluşturarak ilgili makamlara ilettik.” dedi.

Denetim Kurulu ve gelir gider raporlarının okunmasının ardından berber esnafı seçim için sandık başına gitti. Seçime Başkan Akın’ın listesinden oluşan ekip ile tek liste olarak gidildi. Üyelerinin desteği ile tekrar Başkan seçilen Yüksel Akın üyelerine teşekkür etti. Başkan Akın’ın listesi ise;

Yönetim Kurulu Asiller; Zehra Bircan, Mehmet Gedik, Murat Ürkmez, İlker Karanfil, Aydoğan Ege ve Kadir Kırkar
Denetim Kurulu Asiller; Sevcan Efel, Fatih
Çiftçi ve Hafize Mutlu
Yönetim Kurulu Yedekler; Özkan Bukin, Bilge Kıray, Murat Teker, Yakup Sütçü, Hakan Özgün, Ahmet Sevim ve Eray Yaldız
Denetim Kurulu Yedekler; Bahri Gürdal, Mehmet Özmay ve Ceyhun Aldemir’den oluştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek