Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 16 Ocak 2018, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1288 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Sosyal Medya’daki her habere inanmayın”

CHP Lüleburgaz İlçe Binasında gerçekleştirilen haftalık halk toplantısı 15 Ocak Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi.
 “Sosyal Medya’daki her habere inanmayın”

Gerçekleştirilen halk toplantısına CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, annesinin rahatsızlığından dolayı Malatya’da olması nedeniyle katılamazken, toplantı Başkan Yardımcısı Bülent Metin başkanlığında yapıldı.

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin, Nazım Hikmet Ran’ı 116.doğum günü olması nedeni anarken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ölüm yıldönümü olması nedeniyle rahmet ve şükranla andıklarını belirtti. Metin yaptığı konuşmada seçilen oda başkanlarını da kutlayarak, “Hafta sonu yapılan oda seçimlerinde Pazarcılar Odasına seçilen Abdullah Koç ve yönetim kuruluna, Kahveciler Odasına seçilen Nazif Kıvılcım ve yönetim kuruluna, Berberler ve Kuaförler odasına tekrar seçilen Yüksel Akın ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Metin konuşmasının devamında İstanbul İl Başkanlığına seçilen Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkında sosyal medyada çıkan haberlere değindi. Doğruluğunu araştırmadan sosyal medyadaki haberlere inanarak karalama kampanyasına inanmamaları gerektiğini belirterek üyeleri uyaran Metin, “Bildiğiniz gibi hafta sonu İstanbul’da yapılan İl Kongresinde demokrasinin gereği sandıktan çıkıp eleştirilere maruz kalan Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ancak demokrasiye AKP’nin ne kadar tahammülsüz olduğu yine ortaya çıktı. Seçim sonrası hemen bir linç kampanyasına başladılar. Oysaki CHP demokrasinin gereği olan sandık ve seçime göstermiş olduğu saygı çerçevesinde seçimlerini yapıyor. AKP hepimizin bildiği gibi atamayla il ve ilçe başkanlarını seçtiği halde bizim demokrasiden anladığımız ve demokrasiye sahip çıkarak yaptığımız seçimleri tanımama devam ediyor. Ayrıca ilk defa İstanbul’da kadın il başkanı seçilmesine tahammül edemeyen bir AKP zihniyetiyle karşı karşıyayız. Bizi üzen tarafı iki gündür sosyal medyada AKP’den çok kendi partililerimizin olayın aslını astarını araştırmadan yıllar önce yapılan paylaşımları ve bu paylaşımlarından kendine ait olup olmadığı belli olmamasına rağmen bu linç kampanyasına kendi partililerimizin de katılmış olması. Ben buradan CHP’lilere seslenmek istiyorum. Lütfen aslı astarı olmayan ve AKP’nin tuzağına düşmeden bu paylaşımların doğruluğunun araştırılmadan bu linç kampanyasına mümkün olduğunca karışmamasını rica ediyorum. Bugün Canan Hanım canlı yayına katılarak Ermenilerle ilgili paylaşımın kendisine ait olmadığını ve bununla ilgili gerekli mahkeme sürecinin başlatıldığını söyledi. Sonucunun beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. O yüzden sizden ricam bu kampanyaya katılmayın. Sosyal Medyayı etkin kullanan bir toplumuz fakat doğruluğunu araştırmadan her gördüğümüz habere inanıyoruz. Bu yüzden ricam süreci takip edelim.” dedi.

Kadın Kolları halk toplantılarına başlıyor

Toplantıda söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Banu Karabulut, bundan sonra Çarşamba günleri saat 13.00’da CHP İlçe Kadın Kolları tarafından halk toplantılarının yapılmaya başlanacağını bildirdi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek