Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 16 Ocak 2018, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın gece hayatı gündeme getirildi

CHP’nin haftalık olağan toplantısında söz alan CHP Üyesi Erdal Pehlivan, Eğitim Sen’in diyanetle ilgili açtığı pankartı eleştirdi. Lüleburgaz’da geceleri gezmenin can güvenliği açısından tehlikeli olduğunu ifade etti.
Lüleburgaz’ın gece hayatı gündeme getirildi

Esnaflık yapan CHP Üyesi Erdal Pehlivan, Eğitim Sen’in ‘Diyanet Kapatılsın Yerine Çocuk Parkı Yapılsın’ pankartına eleştiride bulunarak, “Eğitim Sen Lüleburgaz Temsilciliği tarafından birkaç gün önce Diyanet İşleri Başkanlığının yapmış olduğu skandal açıklamayla ilgili basın açıklaması düzenlediler. Buradaki basın açıklamasında açılan bir pankartta ‘Diyanet Kapatılsın Yerine Çocuk Parkı Yapılsın’ ibaresi yer alıyor. Ama Diyanet İşleri Başkanlığı 1924’te bizzat Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle kurulmuş olmasını Eğitim Sen’e gönül verenlerin bilmeme gibi bir ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde bir pankart açıldığında 15 Temmuz’da gerçekleşen Terör Saldırısı bahanesiyle askerlerimizin yetiştiği en önemli kurum olan Askeri Liselerin kapatılması aynı kefeye konulmaz mı? Diyanet İşleri Başkanlığının ne amaçla kim tarafından kurulduğu Eğitim Sen gibi bir kurum tarafından bilinmemesi ya da gözden kaçınılması benim aklımın aldığı bir konu değil” dedi.

“Lüleburgaz’da geceler tekin değil ”

Pehlivan konuşmasının devamında Lüleburgaz’da geceleri polislerin değil, lüks araçların devriye attığını belirterek, “Lüleburgaz’da gece 02.00 ile 05.00 saatleri arasında çarşıya çıkarsanız, özellikle arabayla kendinize dikkat edin. Bu saatlerde Lüleburgaz’da trafik tersine akar. Kimse tek yönmüş, karşıdan geliyormuş dikkat etmiyor. Bu saatlerde Lüleburgazlı göremezsiniz dışarıda, Lüleburgaz’da Lüleburgazlı sayısı bu saatlerde %5’i geçmez. İşim dolayısıyla gece çalışmak zorundayım. Arabama çarpan sarhoş arkadaşlar, soydaşlarımız olan Özbek, Kırgız ve o gruplardan insanlarımız sokaklarda ve yaptıkları iş % 60 oranında özür dileyerek söylüyorum ‘fuhuş’. Gece 02.00 ile 05.00 saatleri arasında sokağa çıkın lüks araçlar devriye atıyor. Siyah, beyaz, son model 200 bin TL’lik lüks arabalar devriye atıyor. Polis arabası devriye atmıyor Lüleburgaz’da o saatlerde, o araçlar devriye atıyor” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek