Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 09 Ocak 2018, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 3464 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti sahaya iniyor

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.
İYİ Parti sahaya iniyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi M. Mahir Altan’la görüşen Bölükbaşı, Yönetim Kurulu kadrolarını belirleyip hazırlanan projeler doğrultusunda çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Bölükbaşı “Halkımızın beklenti ve yoğun talebi üzerine kurulan partimizin, Kırklareli'nin göz bebeği Lüleburgaz İlçe teşkilatı olarak halkımıza umut olacak proje  ve kadrolar ile  önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaktır.

 

İyi Parti olarak halkımızın gücüyle partizanlıkları, adaletsizlikleri, karanlıkları ve kutuplaşmaları bitireceğiz. İyi parti gücünü sadece ve sadece halktan almaktadır. Siyasete yeni bir dil getirmeye ve herkesle kucaklaşmaya kararlıyız. İyi parti olarak bizim kavgamız açlıkla, işsizlikle, yoklukla ve yolsuzlukla olacaktır. Partimizin çağrısı, 21.yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, çağı yakalayan, bilgi ve teknoloji üreten, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye kurma çağrısıdır. Cumhuriyetimizin Kurucu İradesi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarının çağrısıdır. Partimizin çağrısı Cumhuriyet çağrısıdır. Partimizin çağrısı demokrasi ve iyi bir Türkiye çağrısıdır”

İyi Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 65 Kurucu Yönetim Kurulu üyesinden oluşmaktadır. Her biri alanında, saygın ve toplumsal karşılığı olan kişilerden oluşan  İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu listemizi bilgilerinize sunarız” dedi.

İyi Parti Lüleburgaz Yönetim Listesi şu isimlerden oluştu İbrahim Bölükbaşı (Kurucu İlçe Başkanı), Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Könül, Ahmet Girgin, Ahmet Yıldıray Sayar, Ahmet İnal, Akın Bük, Ali Girgin, Aşkın Akyazı, Atakan Okumuş, Aylin Karaer, Ayşe Uğurlu, Ayşe Evlin Kalender, Aytaç Celep, Aziz Sezer, Bahtinur Yıldız Çetinkaya, Belgin Cava, Ceyhun Tangül, Cihan Tokatlı, Diyar Bayram, Emin Topal, Engin Kocaman, Enver Cengiz, Erkan Güreşen, Fisun Vural, Gül Pelvan, Güneş Gezer, Gürcan Balkı, Gürdal Daloğlu,  Gürhan Dal, Gürkan Aktuna, Gürkan Aydın, Hakan Özden, Havva Koralam, Hikmet Kayhanlı, Hikmet Mitap, Hüseyin Keskin, Hüseyin Varol, İpek Özcan, Kazım Karabulut, Mert Yastın, M. Reşat Darcan, Mustafa Fidan, Mustafa Varoğlu, Muzaffer Batur, Nadide İhsane Kurtuldu, Nurdan Kurtuluş, Nuri Beyaz, Oktay Mutlu, Özcan Fidan, Saime Sevinç, Savaş Girgin, Seçkin Kovan, Senkan Kanlıkılıç, Servet Ural, Sevinç Girgin, Sibel Pişkin, Şerif Doğan, Şevki Vural, Şükrü Uzun, Taner Baş, Tuğçe Arsan, Tuğçe Gören, Volkan Ece, Yavuz Filiz ve Yüksel Mert.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek