İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 04 Ocak 2018, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 1567 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Adayı Çağlayan Topçu; “Sel olduk geliyoruz”

S.S. Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 21 Ocak 2017 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde heyecan arttı.
Başkan Adayı Çağlayan Topçu; “Sel olduk geliyoruz”

Kooperatif Başkan adaylığını yaklaşık 6 ay önce açıklayan Lüleburgazlı İşadamı Visko Love ve Yataş Mağazaları Sahibi Çağlayan Topçu, göreve geldikten sonra yapacağı projelerini açıkladığı gezilerini yeni yıl tatili, yılbaşı kutlamaları demeden sürdürdü.

Hafta sonunda Lüleburgaz Durak Mahallesi’ni ziyaret eden Çağlayan Topçu Durak, Mahallesi’ne 60 arabalık konvoyla girdi.

Çağlayan Topçu, Lüleburgaz Durak Mahallesi’ne yaptığı ziyaretin ardından Lüleburgaz’ın köylerini dolaşarak burada bulunan kooperatif üyeleri ile sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Çağlayan Topçu; “Lüleburgaz Esnaf Sanatkarı Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adayı olarak yaptığımız ziyaretlerde Kooperatif üyelerinin büyük ilgisi ile karşılaştık. Projelerimizi anlattık. Kooperatif üyeleri artık değişim istiyor. Kooperatifin kendilerine sahip çıkmasını istiyor. Yaptığımız ziyaretlerde araç konvoylarının sayısı 100’ü buluyor. Gümbür gümbür geliyoruz.  Sel gibi geliyoruz. Lüleburgaz Esnafı’nın sorunlarını çözmeye geliyoruz. Gücümüz emek yolumuz Hak ve Hizmet. Artık değişim zamanı. Esnafımız son sözünü sandıkta söyleyecek” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek