Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 02 Ocak 2018, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 3027 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “İl Başkan adayımız Okan Çobancık”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kayar yaptığı açıklamada “Lüleburgaz’ın il başkan adayı T. Okan Çobancık” dedi.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “İl Başkan adayımız Okan Çobancık”

30 Aralık 2017 Cumartesi günü akşam saat 19 :00‘da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen “İl Delegeleri ile danışma toplantısında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, İl Başkan adaylarından T.Okan Çobancık’ ın İl Başkan Adaylığını desteklediklerini açıkladılar.

Parti binasına sığmayan il delegelerine seslenen Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, Lüleburgaz’ın hakkını sonuna kadar savunan Özgür Başkanımı tebrik ediyorum ve ben de Lüleburgaz’ın hakkını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum dedi.

İl Başkan Adayı T.Okan Çobancık yaptığı konuşmada; “ Lüleburgaz’ın geleceği konusunda İlçe Başkanımızın ve örgütümüzün hassasiyetini anlıyor ve sonuna kadar destekliyorum. 2020’ye kadar  yapılacak 3 seçimde de en iyi sonuçları almak için çalışacak Belediyelerde 8-0, milletvekilliğinde 3-0 yapmak için yönetim kurulu ile birlikte alacağım bu görevden istifa etmeyecek ve Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı için mücadele edeceğim” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı konuşmada; “ Kırklareli’nde sadece iki ilçede gerçek manada seçimler oldu ve delegelerin verdiği oylarla merkez ilçe başkanın Gürcan Saatçi ve ben verdiğimiz mücadele sonucunda ilçe başkanı seçildik. Seçimleri kazandıktan sonra 21 gün boyunca bütün örgütleri dolaştık, birlik istediğimizi anlattık, ancak kendi siyasi geleceklerini partinin birliğinden ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarından üstün görenler bunu kabul etmediler. Bazı Belediye Başkanları ve bazı İlçe Başkanları ve 2 Milletvekili seçimle gelmiş iki İlçe Başkanının olmadığı toplantıda değerli bir büyümüz olan Tuna Soykan’ı aday göstermişler. Bizim için, siyasette hiç bir makam, hiç bir mevki Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarından daha önemli değildir. Ve bizler de delegelerimizle yaptığımız toplantılarda günlerce süren müzakerelerde Lüleburgaz’ın ve Kırklareli’nin geleceği için son sözümüzü söylüyoruz İl Başkan Adayımız  T. Okan Çobancık” dedi.

Yönetim kurulların ve  il delegelerinin katıldığı toplantı saat 23.00’te sona erdi.

 

 Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek