Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 01 Ocak 2018, Pazartesi 14:31 tarihinde eklendi. 3795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Clup Luka’dan yeni yıla merhaba partisi

Lüleburgaz’da hizmet veren Clup Luka Yönetimince 29 Aralık Cuma günü yeni yıl partisi düzenlendi.
Clup Luka’dan yeni yıla merhaba partisi

Partide çekiliş yapılarak 10 tane hediye dağıtıldı. Bunların içinde 12 seans pilates, hamam, masaj, sauna, manikür, pedikür, cilt bakımı gibi hediyeler vardı. Bunun yanı sıra zayıflama grubu arasında olan kişiler arasında yapılan ölçümlerde en fazla daralma sağlayan 1.2.3. kişiler ödüllendirildi. 1. olan tüm bedende 165 cm inceldi.

600 m2 kapalı alanda birbirinden özel hizmetleri bulunan Lüleburgaz’ın ilk ve tek kadın yaşam kulübü olan Club Luka verdiği hizmetlerinin

içinde; güzellik bölümünde, ciltbakımı, soğuk lipoliz altın iğne, lenf drenaj, lazer epilasyon, iğneli epilasyon, kuaför bölümünde; saç ve makyaj manikür pedikür ve kişisel bakım hizmetleri,spor bölümümüzde; reformer, pilates, step, cardio, zumba, funnuy jump, yoga, spa bölümünde; hamam, masaj, sauna, kefeteryada birbirinden lezzetli yemekler ve detox içecekleri ile ayrıca beslenme programlarına göre diyet programlarını getirdiklerinde kişiye özel yemekleri yapılıyor. Kulüp müşterileri yalnızca yemeklerini yiyorlar ve zayıflamaları çok kolay oluyor. Zayıflama gruplarının yaşam koçu eşliğinde birebir takipleri yapılıyor. Ayrıca yeni olan hizmetlerden biri de  hamile okulu. Buraya gelen hamile kadınlar hem egzersizlerini yapıyor hem de hamilelik süreci ile ilgili detaylı eğitime dahil olabiliyorlar. Zafer mahallesi Özgürlük Caddesi No: 27/B adresinde hizmet veren Clup Luka ayrıcalıklarını yaşamak isteyenler 05493943939, 0288 4150508 veya 02884150509 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi edinebilirler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek