33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 22 Aralık 2017, Cuma 09:48 tarihinde eklendi. 1127 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Kepirtepeliler İstanbul’da buluştu

Kepirtepe Anadolu Lisesi ve Kepirtepeliler Eğitim Vakfı, okulun genç mezunlarını biraya getirmeyi amaçlayan etkinlik kapsamında İstanbul’da 5. Genç Kepirtepeliler Kahvaltısı” düzenledi.
Genç Kepirtepeliler İstanbul’da buluştu

Genç Kepirliler, 17 Aralık 2017 Pazar günü İstanbul’da kahvaltıda buluştular. Etkinliğe okul yönetiminden de destek verildi ve 150 civarında mezun İstanbul Marmara-Şahane’de buluştu. Kahvaltıya Türkiye’de ilk yüz naklini gerçekleştiren ekipte yer alan ve 1989 Kepirtepe mezunu Prof.Dr. Ayhan Dinçkan da katıldı.

1970 mezunundan 2017 mezununa kadar birçok mezun bir araya gelerek tanışma ve sorunlarına ortak çözüm bulma için görüştüler. Kahvaltıda bulunanların büyük çoğunluğunun 2011 ve sonrasında mezun olan kişilerden oluştuğu görüldü.

Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu; “Genç mezunlarımızın çeşitli vesilelerle ve farklı etkinliklerde bir araya gelmelerini çok önemsiyorum. Çünkü Kepirtepe’nin geleceğini onlar inşa edeceklerdir. 80 yıllık bu okulun 10.000’i aşan mezunlarını bir araya getirmek oldukça zor bir iştir. Bu konuda Kepirtepeliler Eğitim Vakfımız önemli bir misyona sahiptir. Gençlerimizin bir araya gelerek sıkıntılarına çözüm aramak ve onları Kepirtepelilik duygusuyla hayata hazırlamak konusunda ellerinden geleni yapmaktadırlar. Vakıf yönetimine ayrıca teşekkür ederim. 28. Kepirtepeliler buluşması da bu amaca hizmet edecektir. Ayrıca bu kahvaltılara katılan mezunlarımızın büyük kısmının 2011 ve sonrası olması ayrı bir mutluluktur benim için. Hatta 2015 ve sonrası mezun olanlar en kalabalık gruptular. Bundan ayrıca memnun oldum. Bu etkinlikleri hem mezunlarımızı bir araya getirmek hem de onların sorunlarına çözüm bulmak açısından önemsiyorum. İlerleyen yıllarda da bu ve buna benzer etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek