HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Aralık 2017, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1182 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“CHP’yi 2019’da iktidara taşımak zorundayız”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında CHP Gençlik Mahallesi Kongre Üyesi Olcay Kaya yaptığı konuşmada 2019’da iktidar olmak için çok çalışmaları gerektiğini belirtti.
 “CHP’yi 2019’da iktidara taşımak zorundayız”

CHP Gençlik Mahallesi Kongre Üyesi Olcay Kaya, yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kılıçdaroğlu sana açık açık söylüyorum, sen bittin!” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da eleştirerek önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, “2019 yılında ülkemiz üç tane önemli seçim geçirecektir. Seçilen İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerimizin her daim yanında olmak zorundayız. Onların destekçisi olmalıyız. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama biz CHP olarak 2019’da bu partiyi artık iktidara taşımak zorundayız. Dün yaşanan olayı hepiniz izlediniz. Bakan Soylu çıkmış, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sanki bir mahalle kabadayısı edasıyla ‘bittin sen oğlum’ diyor. Bakan bu ülkede çocuklara tecavüz edilirken hep baktı. Bu ülke şehit verirken hep baktı. Bu ülkede işçi arkadaşlarımız işlerinden atılırken hep baktı. Bakanın görevi sadece bakmakmış. Devlet bu şekilde yönetilmez. Kesinlikle 2019’da CHP’yi iktidara taşımak zorundayız. AKP İktidarının devleti bir mafya edasıyla yönettiğini görüyoruz burada. CHP Genel Başkanı, Atatürk’ün koltuğunu taşımaktadır. Bakan Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘bittin sen’ diyemez. Böyle bir devlet yönetimi olamaz. Onun için hepinizden ricam var gücümüzle zaten çalışıyoruz ama 2019 seçimleri için var gücümüzden daha fazla çalışmak zorundayız. Bu Cumhuriyet bizim. Bu Cumhuriyeti biz kurduk, ilerletecek bizleriz AKP değildir. Tabi ki içimizde kırgınlıklar oluyor, dargınlıklar oluyor. 2019 senesine kadar bu kırgınlıkları gerçekten bir kenara koyalım, partimizi iktidara taşımak için çalışalım.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek