Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 13 Aralık 2017, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 1440 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Umutcan Turizm Kent Masterler’a sponsor oldu

Trakya Veteran Ligi’nde yer alan Lüleburgaz Kent Masterler, Umutcan Turizm Taşımacılık T.L.Ş. sahibi Erdal Akman ile sponsorluk anlaşması yaptı.
Umutcan Turizm Kent Masterler’a sponsor oldu

Yapılan sponsorluk anlaşmasında Umutcan Turizm sahibi Erdal Akman Lüleburgaz Kent Masterlere 30 tane tişört hediye etti ve deplasman için taşımacılıkta %50 indirimli hizmet vererek masterlere önemli ölçüde katkı sağladılar. Lüleburgaz Kent Master Mali İşler Sorumlusu Murat Kor, Erdal Akman’a katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti. Masterler Başkanı Mehmet Yoldaş, Umutcan Turizm’e katkılarından dolayı minnettar olduklarını belirtti.

Başkan Yoldaş, ligin ikinci yarısına daha iyi hazırlanacaklarını belirterek, “Ligin ilk yarısını hafta sonu oynayacağımız Kırklareli Veteranlar ile deplasmanda yapacağımız maçla bitireceğiz. Ligin ikinci yarısına daha iyi hazırlanacağız.”dedi.

Kent Masterler Teknik Sorumlusu Yalçın Tarzan ise yaptığı açıklamada, “Başkanımız ve yönetimimiz çok çalışıyor. Takım için özveride bulunuyorlar. Bende elimden gelen katkıyı sağlayıp saygı içerisinde masterleri iyi bir yerlere getireceğiz.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek