Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 13 Aralık 2017, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi AB Projesiyle ikinci kez İtalya’da

Lüleburgaz Lisesi, ‘Real Maths Talk’ projesinin proje yönetim toplantısı için 3-6 Aralık 2017 tarihlerinde İtalya’nın Tarquinia şehrine gitti.
Lüleburgaz Lisesi AB Projesiyle ikinci kez İtalya’da

Tarquinia şehrinde bulunan I.I.S.S “V.CARDARELLI” Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda 6 ortak ülke matematik öğretmenleri tarafından hazırlanan Üçgenlerde Eşlik ve Benzerlik konusu ile ilgili örnek iyi uygulamalar paylaşıldı. Önceden belirlenen ortak geometri sorularının uygulamalı ders anlatımları yapıldı. Ders sunumları sonrasında benzer-farklı yöntem teknikler değerlendirildi ve ortak soru çözümleri yapıldı. Toplantı programı dâhilinde Lüleburgaz Lisesi Matematik öğretmeni Melek Pekçe ve Cem Evren örnek bir ders sunumu yaptı.

Projenin resmi web sitesi olan “www.realmathstalk.com” içerisinde hazırlanacak Project Toolkit (Proje Eğitim Aracı)ile ilgili planlamaların yapıldığı hareketlilikte proje koordinatörleri ve matematik öğretmenlerinin uyum ve işbirliği içinde yapacakları ikinci yıl çalışmaları planlandı.

2018 yılının Şubat ayı içinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde koordinatör okul Comenius College ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya kadar köklü sayılar ile ilgili bir ortak test hazırlanacak. 6 ortak okulda uygulanacak test sonuçlarının analizleri hazırlanacak.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek