Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 13 Aralık 2017, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1596 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de birlik ve beraberlik mesajları verildi

CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık Pazartesi halk toplantısı İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin başkanlığında gerçekleştirildi.
CHP’de birlik ve beraberlik mesajları verildi

CHP Lüleburgaz İlçe Binasında 11 Aralık Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen toplantıya CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli genelinde bulunan İl Başkanı ve İlçe Başkanlarını Ankara’ya davet etmesi nedeniyle katılmadı. Toplantının başkanlığını CHP İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Metin yaptı.

İlçe Başkanlık seçimlerinin ardından CHP olarak birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini belirten Metin, “Hepinizin bildiği gibi Kırklareli genelinde ilçe başkanlığı seçimleri tamamlandı. Bu vesile ile bütün seçilen ilçe başkanlarını ve yönetim kurullarını öncelikle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Yeni seçilen ilçe başkanları ve bizim görevimiz gerçekten zor. Önümüzde zorlu bir seçim süreci var. Bu seçim sürecinde hepimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Başka türlü AKP hükümetinden kurtulma şansımız yok.” diye konuştu.

Toplantıda söz alan CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özsevimli yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri, hepiniz hoş geldiniz. Seçilmiş olan, güven tazeleyen Özgür Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Partimizin en önemli önceliği birlik ve beraber olmaktır. Ama bunu sadece sözde değil tamamen ruhumuzla, vücut dilimizle yapmalıyız. Gerçekten çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu dönemde hırslarımızı geri iterek, yalnızca vatanımızı ve Cumhuriyetimizi düşünerek kararlar almalıyız. Yoksa böyle toplantılara belki de hasret kalacağız. Özgürlüğümüz her anlamda kısıtlanıyor. Biz bunları hak etmiyoruz. Hak ettiğimiz biçimde yaşamak için lütfen gelip birlik olalım, beraber olalım. Kamuoyuna bu güzel tabloyu göstermek zorundayız. Biz Kuvayi Milliye ruhu taşıyorsak bunu yapmak zorundayız. Ancak böyle başarılı olabiliriz.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek