Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Aralık 2017, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1363 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DP Kırklareli İl Başkanlığına Sezgin Çakan seçildi

Demokrat Parti Kırklareli İl Olağan Kongresi 10 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi. Yapılan seçimde DP Kırklareli İl Başkanlığına Av. Sezgin Çakan seçildi.
DP Kırklareli İl Başkanlığına Sezgin Çakan seçildi

Yapılan seçim sonucunda DP Kırklareli İl Başkanlığına Av. Sezgin Çakan, Yönetim kuruluna Adnan Kalkan, Fikret Ateş, Erdal Kırımi, Esman Kocaköse, Raşit Andıç ve Can Demirkesen seçilirken, Disiplin Kuruluna ise Ali Çevik, Fethi Pişkin, Recep Bayram, Rıfkı Yenice ve Cemal Tunar getirildi.

Kongrede söz alan DP Yüksek Haysiyet Divanı üyesi Orhan Akyıldız, ülkemizin ve Milletimizin “Merkez Siyasete” ihtiyacı olduğunu, gündem saptırmakla milletimizin dertlerine derman olunamayacağını belirtti. Akyıldız, “16 yıl önce seçim barajı avantajıyla iktidara gelen siyasi parti, bu süre zarfında tek başına iktidar olmuş fakat dertlere çare olmaktan öte milletimize, ülkemize yeni dertler açmıştır. Çözüm süreci ayrılıkçılık getirmekle kalmayıp, ülkede beka sorunu olduğunu yine kendileri ifade ediyorlar. Bu süreç, teröristleri cesaretlendirmiş, terörist başını akıl üretip İmralı’dan, Silopi’deki seyyar mahkemelerde Güneydoğu’dan ve Diyarbakır meydanlarındaki toplantılarda bölgemizdeki Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) gelişmesine katkı yapmış, ülkemize zararı büyük olmuştur. Ergenokon, Balyoz ile TC Genel Kurmay Başkanı terörist ilan edilmiş, FETÖ ile kol kola Atatürk’ün Kurtuluş savaşı Zaferi ile kurduğu Cumhuriyet yıkılmaya çalışılmış. 17/25 gibi konular yüce Meclisimizde kapatılmış ama bizim değil denilen paralar, sahiplerine faiziyle ödenmiştir. Ülke gündemi basiretsiz dış politikanın esiri yapılıp, asıl Milletimizin sorunları olan güvenlik, geçim derdi, iş, eğitim ve sağlık ranta kurban edilmiştir. Eğitim yazboz tahtasına çevrilerek çocuklarımızın gelecekleri çalınmış ve hala belirsizlikler çok fazladır. Her konuda bir milat belirleyip eskiyi kapatmaya çalışıyorlar. Fakat Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın dediği gibi ‘Gözlerinizi Kapatsanız da Güneş Işınlarını Yok Edemezsiniz.’ İktidar eliyle yapılanları bu gün birilerinin sırtına yüklenerek Siyasi iradenin sorumluluğu yok sayılmaya çalışılmaktadır. Bu nedenle Ülkemizin ve Milletimizin, Kırklareli’mizin bize ihtiyacı vardır, bu da artık fazla uzak değildir” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek