Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Aralık 2017, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 778 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Kaya 1 hafta izinli

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İstanbul ilinde yapılacak olan Entegre Sınır Yönetimi Eğitimine katılmak üzere izne ayrıldı.
Kaymakam Kaya 1 hafta izinli

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada;

“İlçemit Kaymakamı Mustafa Kaya İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 07.12.2017 tarih ve 9565 sayılı yazılarına istinaden Uluslar arası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği İPA 2013 programı kapsamında yer alan “Sınır Yönetiminin Yerel Seviyede İdari Kapasitede Artırımına Yönelik Teknik Yardım Projesi” çerçevesinde, 11-15 Aralık 2017 tarihlerinde Bakanlık makamının onayı ile İstanbul ilinde yapılacak olan Entegre Sınır Yönetimi Eğitimine katılacağından, izinli bulunduğu 11-15 2017 tarihlerinde Lüleburgaz Kaymakamlığı’na Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin vekalet edecektir” denildi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek