Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 12 Aralık 2017, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1393 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kongre Meydanı’nda Kan Bağış Kampanyası düzenlendi

Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Merkezi tarafından Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda kurulan Kızılay Çadırında kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kongre Meydanı’nda Kan Bağış Kampanyası düzenlendi

Geçtiğimiz Cumartesi günü Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kan Merkezi Doktoru Sencer Erşen, soğuk kış aylarında azalan kan bağışlarını arttırmak amacıyla vatandaşların yoğun geçtiği noktalardan birisi olan Kongre Meydanında kurulan çadır ile bağış sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Dr. Erşen, “Kırklareli duyarlı bir il ama soğuk havalarda kan bağışı sayı düşüyor. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle 18 ile 65 yaş arasındaki tüm sağlıklı vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Ayrıca tüm duyarlı kan bağışı yapan vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kan bağış kampanyasında gün boyu yaklaşık 50 duyarlı vatandaş kan bağışı yaparak ihtiyaç sahiplerine can verdi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek