Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 11 Aralık 2017, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1355 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağlayan Topçu Esnafa kefil oluyor

“Ensaf Kefalet Kooperatifi Babamdan miras kalmadı”
Çağlayan Topçu Esnafa kefil oluyor

Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Çağlayan Topçu; “Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi babamdan miras kalmadı. Hizmet makamı. Esnafımıza kefil olmak için başkan adayı oldum” dedi.

Çağlayan  Topçu yaptığı açıklamada projelerini de açıkladı.

Çağlayan Topçu’nun yaptığı açıklama şöyle; “Birinci projemiz Lüleburgaz Esnaf  Kefalet Kooperatifi düğün salonu üyelerine kapılarını açacak. Üye olan her esnafımız yüzde 50 indirim imkânı ile salonumuzu kiralayabilecek.  Esnafımızın mutlu günlerinde de yanlarında olacak. İkinci projemiz Ambulans hizmet aracı alınacak Esnafımızın sağlığında da hastalığında da yanında olacağız. Üçüncü projemiz kooperatifimize cenaze aracı alınacak, üyelerimizin acılı günlerinde de maddi ve manevi olarak yanlarında olacağız. Dördüncü projemiz; Eğitime katkı sağlayacağız. Öğrencilerimize burs imkânı vereceğiz. Bu katkı kooperatif bünyesi dışında oluşturulacak gelirlerden sağlanacak. Değerli esnaf arkadaşlarım gelin birlik olalım bize layık göreceğiniz bu görevi hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyet dışında oluşturulacak gelirlerden sağlanacak.  Değerli esnaf arkadaşlarım gelin birlik olalım bize layık göreceğiniz bu görevi  hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyetli ve adalet ölçüleri içerisinde yerine getireceğimize inancımız tamdır.  Bütün sıkıntılarınızı Kooperatif aracılığı ile çözmenize yardımcı olacağız. Ortak aklı harekete geçirmek için taraf olmaya çekinmeyelim, sesimiz yükseltelim. Sandıkta sözümüzü söyleyelim.   Beşinci projemiz yasalar çerçevesinde Lüleburgazspor’umuz hak ettiği desteği alacak. GÜCÜMÜZ EMEK YOLUMUZ HAK VE HİZMETT…. Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum.”

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek