Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 11 Aralık 2017, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1586 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönüllü Geçler minik hastalara moral verdi

Lüleburgaz Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Devlet Hastanesi’nde tedavi gören minik çocukları ziyaret etti.
Gönüllü Geçler minik hastalara moral verdi

Gençlik Merkezleri tarafından hayata geçirilen “İyilik ağacı ” projeleri kapsamında Lüleburgaz Devlet Hastanesine giden gönüllü gençler, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde yatan minikleri ve muayene için gelen çocukları ziyaret ettiler. Gençlik Merkezi gönüllüleri yapıkları açıklamada projenin gönüllülük esaslı ve insan odaklı bir çalışma olduğunu belirtirken, maddi karşılık beklemeden ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplumsal bir girişime destek olmayı hedeflediklerine dikkat çektiler. Hasta çocukların durumlarıyla ilgili bilgi alan gönüllüler miniklere hediyeler vermeyi de ihmal etmediler.

Gençlik Liderleri tarafından yapılan açıklamada, “Ufak da olsa minik kardeşlerimize moral verebildiysek, yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek Allah’tan acil şifalar diliyoruz.” İfadelerini kullandılar.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek