Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 11 Aralık 2017, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1872 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ediz Fidan SMMM Bürosu törenle açıldı

Celaliyespor Başkanı Ediz Fidan’ın, Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik Bürosu 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilen törenle açıldı.
Ediz Fidan SMMM Bürosu törenle açıldı

Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Eski Edirne Caddesi Pektaş Apartmanı C Blok No 112’deki adreste Celialiyespor Başkanı Ediz Fidan’ın Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik Bürosu 9 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da yapılan törenle açıldı. Törene Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Hasan Başdemir, Celaliye Köyü Muhtarı Mustafa Balcı, Kulüp Yöneticileri, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

32 yaşındaki Fidan, yaptığı açıklamada 14 yıllık iş tecrübesiyle Lüleburgaz’a en iyi hizmeti vermeye hazırlandığını belirterek,“2001-2002 yıllarında BP Altılar Petrol’de lise stajımı yaptım. Stajımın ardından Üniversiteyi kazanana kadar 3 ay aynı yerde muhasebeci olarak çalıştım. 2004-2007 yılları arasında SMMM Hayri Akpınar’ın yanında çalıştım. 2007 yılından itibaren ise SMMM Muzaffer Gökbayrak’ın yanında çalışıyordum. 2016 yılında SMMM Belgemi aldım. Şimdide kendi büromu açmak kısmet oldu. Lüleburgazlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışacağım.” dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek