HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 09 Aralık 2017, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 919 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor yarın Alemdağspor’u ağırlıyor

Spor toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor yarın sahasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk edecek.
Lüleburgazspor yarın Alemdağspor’u ağırlıyor

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Oğuzhan Arslan, Erdi Öz, Sinem Çetin ve Fatih Kabakkaya hakem heyeti yönetecek.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Altınova Belediyespor’a 7-1 yenilerek büyük bir moral kaybı yaşayan Lüleburgazspor Ç. B. Alemdağspor’u yenerek alt sıralardaki farkı kapatmak istiyor. Alemdağspor’un 5 puan gerisinde olan Lüleburgazspor mutlak 3 puan peşinde.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek