Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 08 Aralık 2017, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 986 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Girişim Çemberi Lüleburgaz’da toplandı

Lüleburgaz Belediyesi, Startup Trakya ve Misface tarafından hazırlanan Ment.Base Lüleburgaz etkinliği kapsamında, Trakya Girişim Çemberi Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde(LYKA) toplandı.
Trakya Girişim Çemberi Lüleburgaz’da toplandı

Gökhan Geyik(Startup Trakya), Selim Edin(Edinvest), Sarp Keskin(Stupridge), Hamdi Küçük(Visar Platform), Kerem Güngör (Visar Platform) ve Oğulcan Yorulmaz (Misface) Lüleburgaz Belediyesinin bu tür etkinlikler düzenlemesinin kentli ve bölge için çok büyük önem taşıdığını belirterek başladıkları konuşmaların devamında, girişimci adaylarına önemli paylaşımlarda bulundular.

Trakya’da Girişimcilik Ekosistemi Kurulacak

Etkinlikte, fikirlerini yatırıma dönüştüren girişimciler, girişimciliğin aşamalarını, kendi hikâyelerini ve tecrübelerini paylaştılar. Melek yatırımcıların nelere dikkat ettiklerini, melek yatırımcılarla yapılacak görüşmelerde hangi önemli noktalara dikkat edilmesini gerektiğinin altını çizen konuşmacılar, Trakya’da kurulması hedeflenen girişimcilik ekosisteminin kurulmasına katkı sağladılar.

Faydalı girişimciliğin gücüne, bu girişimlerin tahmin edilemeyecek kadar hızlı ve olumlu yönde kentimizi ve bölgemizi ileriye taşıyacağına inanan mentörler, gelecek nesillere de üretici bir ekosistem bırakmak için çalışıyor. Türkiye’nin en büyük mentörlük ağlarından Startup Trakya ve Misface’yi kuran Gökhan Geyik ve Oğulcan Yılmaz, şu ifadeleri kullandılar; “Trakya’yı dünyanın en önemli girişimcilik merkezlerinden biri haline getirmek ve bölgede ‘insanlığı ileriye götürecek’ girişimler kurulması için de tüm portföy ve bilgi birikimlerimizi Trakya’ya sunuyoruz.”

İnovatif Ortamlar

Etkinliğe katılan tüm girişimci mentörler, dünyayı ileriye götürecek tüm girişimlerin inovatif bir ortamda sonucu gerçekleştiğini belirterek, Lüleburgaz’da 2018’in İnovasyon ve Tasarım Yılı olmasının büyük önem taşıdığını belirttiler. Yapay zekâ, arttırılmış gerçeklik gibi teknolojinin odak noktası haline gelen alanlara odaklanılması gerektiğinin altını çizen mentörler, girişimciliğin böylece yeni startuplar üreteceklerine inandıklarını da sözlerine eklediler. 2018 İnovasyon ve Tasarım Yılında da kentte etki yaratacak bu tür etkinlikler devam edeceği belirtildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek