33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 08 Aralık 2017, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 1023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

5 Aralık 2017 Kadının seçme ve seçilme haklarını elde edişinin 83. yıldönümü;

Türk Kadınlar Birliği'nin genel başkanı Av.Sema Kendirci Uğurman, yurt çapındaki üyeleri ve yavru vatan Kıbrıs dahil 300 dolayında üyesiyle bu yıl Lüleburgazımızdaydılar. Daha önce aldıkları karar sonucu 2017 kutlamasını Lüleburgaz'da gerçekleştirdiler.
5 Aralık 2017 Kadının seçme ve seçilme haklarını elde edişinin 83. yıldönümü;

Lüleburgaz Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği Lüleburgaz şubesinde planlanan kutlama ilçemiz açısından mutluluk vericiydi.

Lüleburgaz kongre meydanında toplanan kortej tüm katılımcılarla birlikte özellikle de başta "Lüleburgaz Kadın Trampet Takımı" olmak üzere kent içinde günün önemi temelinde "bu ülke kadınlardan sorulur" dercesine yürüyerek adeta imza attılar diyebilirim.

İki gün Lüleburgaz'da konuk olarak bulunan misafirlerin saat 15.00'da başlayan Aşkiye Neşet ÇAL Salonu'ndaki programla ilgili olarak mutlu olduklarını görmek bizleri daha da mutlu etmiştir.

Programda Lüleburgaz Ertuğrul Köyü'nün "Cumhuriyet Korosu" müzik öğretmeni Şükran Akdeniz öncülüğünde unutulmaz bir konser verdi. 35. programı sunduklarını ifade edip şöyle devam ettiler:

"Soruyorlar! Kim var arkanızda? Sponsorunuz kim? Biz de yüreğimizde sadece, cumhuriyet sevdası ve Atatürk var diyoruz! Başka ne olabilir ki..!"

Devamında, salondakilere seslendiler: "Yavru vatan ve Anadolu'nun her yerinden gelen, çalışan, üreten kadınlarımıza selam olsun."

Ve arkasından da "İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar" türküsüyle de günün önemini ortaya koyarcasına salondaki izleyicilerle adeta bütünleştiler.

Emeği geçen tüm tarafları, özellikle de kadınlarımızı candan kutluyorum, Atamızın düşüncelerine gönülden sahip çıktıkları için, saygılarımla...

 

Hakan Dedeoğlu - Lüleburgaz

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek