Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Aralık 2017, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 7140 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİSK’e bağlı sendikalardan Başkan Kaya’ya ziyaret

DİSK’e bağlı Sendika temsilcileri CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Özgür Kaya’yı makamında ziyaret etti.
DİSK’e bağlı sendikalardan Başkan Kaya’ya ziyaret

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Trakya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Arda, Tekstil İş Sendikası Temsilcisi Savaş Testici, Emekli Sen Lüleburgaz Şube Sekreteri Yaşar Varol ve Gıda İş Trakya Bölge Temsilcisi Cengiz Atlı, 5 Aralık Salı günü saat 15.00’da Başkan Kaya’yı ziyaret edip kutladılar.

Gıda İş Trakya Bölge Temsilcisi Cengiz Atlı, Başkan Kaya’nın desteklerini bu dönemde de görmek istediklerini belirterek, “Biz geçmişte birlikte yaptığımız mücadeleyi dayanışmayı tekrar yapmayı ve hatta daha da yükseltmeyi istiyoruz. Ülkemizin ve işçi sınıfının şu durumunda gerçekten CHP’nin sokaktaki mücadelesine hepimizin ihtiyacı var. Biz sokaktaki mücadeleye sizi tekrardan davet ediyoruz. Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformunun çok önemli olduğunu savunuyorum. Emek ve Demokrasi Platformunun çalışmalarına CHP olarak sizin başkanlığınızda önem verilmesi gerektiğini istiyoruz.” dedi. CHP İlçe Başkanı Kaya da ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek