Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 07 Aralık 2017, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergenspor gollü maçı kazanmayı başardı

Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi A grubu 8.hafta mücadelesinde Sergenspor sahasında konuk ettiği Çiftlikköyspor’u 5-3 mağlup etmeyi başardı.
Sergenspor gollü maçı kazanmayı başardı

Vize Sentetik Sahada 3 Aralık Pazar günü saat 12.30’da alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde Sergenspor ile Çiftliköyspor karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Sergenspor golcü oyuncu Samet Aksoy’un yıldızlaştığı maçtan 5-3’lük galibiyetle ayrılmayı başardı. Sergenspor’u galibiyete taşıyan golleri Samet Aksoy(3), Murat Yakar ve Hasan Karasu kaydetti.

Bu sonuçla ligdeki ikinci galibiyetini alan Sergenspor puanını 6’ya yükselterek ligde rahat bir nefes aldı. Çiftlikköyspor ise 6 puanda kalarak 8.sıraya kadar geriledi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek