Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 05 Aralık 2017, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1303 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia’da açılan stantta 112 Acil anlatıldı

Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğünce, Acil Sağlık Haftası kapsamında Sağlık Bakanlığınca başlatılan “Yaşama Yol Ver” Kampanyası dahilinde Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan stantta vatandaşlara 112 anlatıldı.
Bercadia’da açılan stantta 112 Acil anlatıldı

İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından Aslı Erbilgin ve beraberindeki personel tarafından standı ziyaret eden Lüleburgazlı vatandaşları 112 Acil Sağlık hizmetleri konusunda bilgiler verildi. Yurt genelinde en uç noktalara kadar yayılmış, 7/24 kesintisiz hizmet veren hayati öneme sahip 112 Acil’in telefon hatlarının gereksiz meşgul edilmemesi gerektiği, acil hatta konuşurken nelere dikkat edilmesi gerektiği, trafikte ambulans sesi duyunca yapılması gerekenler anlatıldı. 112 Acil Sağlık Hizmetinin amacının; 112 acil çağrı hattının aranması halinde en kısa sürede hastaya ulaşmak ve hastayı en yakın uygun tedavi merkezine ulaştırmak olduğu belirtildi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek