Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 05 Aralık 2017, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1948 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’den Basın Açıklaması

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, 4 Aralık Pazartesi günü Gazetemizi ziyaret etti.
İYİ Parti’den Basın Açıklaması

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’la görüşen İlçe Başkanı Bölükbaşı yaptığı açıklamada;

“Çok meşakkatli bir süreç geçirdik ve bu süreç hala devam ediyor. Geçen bu süreçte benim ile birlikte olan ekip arkadaşlarıma öncelikle teşekkürü bir borç biliyorum.

 

3 Aralık 2017 tarihinde Lüleburgaz’da İYİ Parti İlçe Yönetimini kurma görevini tevdi eden, İYİ Parti Genel Başkanım Meral Akşener Hanım Efendiye ve Kırklareli İl Koordinatörüm Kürşat Yamaner’e bana güvendikleri ve bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim.

29 Kasım 2017 tarihinde İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı resmi yazı ve görevini, şahsıma teslim eden Kırklareli İl Başkanım Savaş Çekinmez’e teşekkür ederim.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurlunu oluşturma ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Lüleburgaz’ımızın ekonomik, sosyal ve yöresel sorunlarını tespit edebilecek ve bunların çözümünde yardımcı olabilecek genç, aktif ve hatta siyaset yapmamış birçok hanımefendi ve beyefendiler ile bu yola çıkacağımızı öncelikle belirtirim.

Biliyorsunuz Meral Akşener Hanım Efendi Türkiye’miz için kadınlarımızın da sahiplendiği bir demokrasi hareketinin başında, bu hareketinin başarıya ulaşması için kadınlarımızın aktif olarak siyasette olması gerektiğini her defasında belirtiyor. Biz de İlçe Yönetim Kurulumuzu hazırlarken % 25 olan kadın kotasına önem ve özen gösterdik. Çevresinde sevilen, sayılan, başarılı, cesur, hoşgörülü, fikirlerini özgürce ifade edebilen arkadaşlarımız ile birlikte olacağız.

Biz İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Yönetimi olarak icracı bir yönetim hazırlığı içindeyiz. Lüleburgaz’ımızda yaşayan halkımızın sorunlarını tespit edeceğiz ve çözümü konusunda takipçisi olacağız. Sayın Meral Akşener Hanım Efendinin dediği gibi koltukları değil ayakkabıları eskiteceğiz. Ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın. Biz tozu dumana katmaya geliyoruz. Alışılmışın dışında bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. İyi olan iyi yapılmış şeylerin üzerine yapılamamış işleri yapmaya geliyoruz.

Bizlerin uslubu barışçı, hoşgörülü, her kesimi kucaklayıcı bir anlayış içinde olacaktır. Başarı benim için bulunduğum konumu muhafaza edip, potansiyel rakiplerimi ekarte etmek asla değildir. Beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.

Bizim için başarı Lüleburgaz’ımızın sorunları için projeler üretmek ve çözümler bulmaktır.

Biz bu inanç, kararlılık, azim ve cesaretle yola çıkıyoruz. Lüleburgaz’ımızı layık olduğu şekilde temsil edeceğimizden, hakkını koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Siyasi görüş, ideolojik düşünce, etnik fark gözetmeksizin her vatandaşımıza kapımız da gönlümüz de açık olacaktır.

Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetini, vatanını, milletini, bayrağını seven, inançlı herkesle yol yürümeye hazırız.

Türkiye’nin ana şevkatiyle birleştirici, bütünleştirici, tekilleştirmeyen, ötekileştirmeyen ülke meselelerini çözecek kadroya sahip yeni bir siyasi partiye ihtiyacı vardı. İYİ Parti böyle doğdu. Biz de bu anlayışı devam ettirip ailemizi genişletmeyi hedef edindik.

Yeni kurulacak olan İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulunun Lüleburgaz Halkı tarafından sahipleneceğinden hiç şüphemiz yoktur. Şuan kurulum aşamasında iken bile çok yoğun ilgi alaka gösterilmiş Lüleburgaz Halkı tarafından sahip çıkışmıştır. Bu gösterilen içten ve samimi, ilgi ve desteği için Lüleburgaz Halkına şahsım ve oluşacak İlçe Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek